Şimdi Ara

ruya tabirleri sitesi nasıl olmuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşim hobi olarak web sitesi yapmaya başladı ,

buna benzer siteler tasarlamak istiyor ama sanırım hala acemice yapılan bir site.

Fikirlerinizi alabilirmiyim ?

http://www.ruyazamani.com

• İçerik sanirsam az yeni bir şeyler eklenen lazim ama geliştirilirse güzel görsel olarak güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çılgıntürk...

İçerik sanirsam az yeni bir şeyler eklenen lazim ama geliştirilirse güzel görsel olarak güzel

Yukardaki harflere tıkladınız mı? Çünkü içerik gayet fazla:D

Konuya gelirsek tam anlamadım. ruyazamani eşinizin sitesi mi yoksa örnek aldığı site mi?
    Eğer örnek aldığı site ise şarkı sözleri temalarına bakabilirsiniz. Aynı bu sistem harflere göre kategorilendiren temalar ve scriptler mevcut internette. Ancak tek tek elle içerik girmek çoooook zor olduğundan bir de bot öneririm ancak bu da hobi kavramının dışına çıkarır siteyi
    neyse hobi iyidir ben de her sabah uyanınca rüyamdaki detayları google'a aratırım eğlenceli oluyor :D
  • burakuyar B kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Cevap icin cok tesekkur ederim ,

hobi oldugundan bot ile ilgilenmesini soylemem cok zor olacak gibi ama web sayfası yapma fikride hoşuna gidiyor . bot için ne onerirsiniz nasıl bir sistem kurmak gerekiyor ?
  • Çılgıntürk... kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

içerik az zaten onun icin nasıl data aktarırım onu dusunuyor işinden fırsat kaldıgı zamanlarda.
  • Sistem değil de özel bot yaptırmanız gerekebilir. İnternette hazır "rüya tabiri botu" varsa bile bedava botların ben uzun dayandığını görmedim. Forumda php bilen güvenebileceğiniz herhangi biri kolaylıkla bot yazabilir uygun fiyata.

Hazır bot sistemleri de var ancak aylık ödeme istiyorlar ve sadece rüya tabiri için pahalıya gelecektir sanıyorum hiç kullanmadım o sistemleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.