Şimdi Ara

Rüyamda gördüğüm insanla ertesi gün kesinlikle karşılaşıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: berkan402

rüya değil ama ne zaman bi filmi düşünsem bi kaç gün sonra onu tv de görüyorum

The Dark Knight Rises'i düşün bakalım birkaç gün sonra tvde görebilecez mi?

The bomb has been planted
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

Rüyamda gördüğüm insanla ertesi gün kesinlikle karşılaşıyorum.

hadi bakalım

Bu tarz seylerin uykumu kacrcagni sanmiyorum. Uykum gayet saglklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aynı durumu yaşıyorum 6-7 yıldır.Tanımadığım insanlar değil de tanıdıklarımı görüyorum ve ertesi gün mutlaka onunla ilgili bir şey görüyorum,ya yıllar görmediğim fotoğrafını ya kendisini ya da onunli ilgili haber alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

hadi bakalım

Harun abi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Rüyanda bu adamı gördün mü peki ?
    http://haber.mynet.com/ruyanizda-hic-bu-adami-gordunuz-mu-551946-foto-analiz-1

berkin elvan değil mi la bu? 2012'de ortalıkta bile yoktu, demekki ülkeyi bölmek için üretilmiş bir klon

• sk8ata S kullanıcısına yanıt
    Rüyanızda bir ordu bile görseniz içlerinde yüzünü görmediğiniz biriyle karşılaşman imkansız, rüyanda gördüğün suratı da uyandıktan sonra tekrar düşünüce unutamıyorsun zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Rüyanda bu adamı gördün mü peki ?
    http://haber.mynet.com/ruyanizda-hic-bu-adami-gordunuz-mu-551946-foto-analiz-1

berkin elvan değil mi la bu? 2012'de ortalıkta bile yoktu, demekki ülkeyi bölmek için üretilmiş bir klon

Kaşları silersen benziyor evet

Edit: Kaşlarda benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 16 Mart 2015; 15:29:48 >

• rahmetli de böyleydi
  • Beyler psikoloğa gittim daha sonra böyle bi sorunum kalmadı. Artık böyle bişey yaşamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi koymayaydınız iyiydi

• Aklın zaman çelişkisiyle ilgili şeyler izlemiştim küçükken. Net hatırlamıyorum ama bu mesele dejavu gibi. Şu anda bir şey görüyorsunuz, aklınız bir şekilde sizi kandırıyor, sanki onu çok daha önceden görmüşsünüz gibi bir hatırlama hissettiriyor. Siz de "ya ben bunu daha önce görmüştüm" deyip heyecanlanıyorsunuz. Rüyalar da böyle olmuş olabilir. Sabah diyelim birini gördünüz, o anda aklınız bu görüntüyü rüyanızdaki bir görü gibi yorumladı ve bu tip olayları birkaç defa yaşadınız. sonuçta aslında önceden görmediniz, sadece şu an gördüğünüzü sanki rüyanızda görmüş gibi hatırladınız/hissettiniz.

Bu dediğimi baya küükken değişik bi televizyon programında dinlemiştim, doğruluğu hakkında bilgim yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.