Şimdi Ara

RÜYAMDAKİ KIZA AŞIK OLDUM (dünün devamı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar; dün size anlattığım gibi rüyamdaki gizemli tatlı kıza fena halde aşık olmuştum ... gerçekden birdaha görebilmek çok istemiştim 2 gundur yatağımda yatmıyordum bazı sebeplerden doalyı küçük odamızdaki odada yatıryordum ve yine rüya gördüm hayyalerimin kadını ordaydı ; tarifi olmayan bir yerdeyim o kız da orda diyorumki bu bi rüya bu bi rüya lütfen uyanmadan telefonunu e mailini ver diyorum olmaz diyor olmaz diyr başka bişeyde hatırlamıyorum ama hayatım boyunca ilk defa aynı ruyanın devamını 2 gun gördüm deli divane etti beni.

• dostum bende senin gibi şeyler yaşıyorum biliyormusun bir tane sevdiğim bir kız var onu görmek istiyorum onu çok seviyorum ama yok işte yok

hayattanda zevk almıyorum
  • Bir görmek için onu neler vermezdim...
  • Banada olmustu bır keresın de rüyada oldugumu anlamıstım ama konusamamıstım sadece kendımı ızlıyordum neler yapıyorum dıye.
    Bundan bır kac sene önce de rüyamda bızım eve hırsız gırdıgını gördüm, ondan sonra standart ayda 1 aynı rüyayı görürüm ve hep hırsız gırıcegını önceden bılırım ama bır türlü engel olamam bazen halen görürüm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EagleForever

Bir görmek için onu neler vermezdim...

ne gibi

salakmısınız olm siz çıkın bi gezin denizleri fıstık gibi hatunlar var yok rüya yok hayal o bu sonra niyr kız arkadaşım yok diye konu açın

• Arkadaşımın biri bir rüya gördü. (yanındaydım ben de gördüm)
    Rüya aynen şöyle:Arkadaşın elinde bir bez mendil burnu akıyor siliyor siliyor akıyor siliyor siliyor tekrar akıyor...
  • safmısın olm ya:))

oldu bide msn facebook falan iste.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • msn istemişin ya yuh.gif
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.