Küçükken öteberi her sey den korkardım veya korkutulardı her neyse ama hep ruyamda olurdu ve ben konusamazdım ruyamda sıkarlardı bogazımı sankı , sonra dını bılgılerımı artınca daha dogrusu sure ogrenınce felan kendı kendıme konusmayı becerdım , sımdı nası dusunuyorsam ruyamdada dusunup hareket edebılıyorum gercı kısa ruyalar goruyorum , ole :) hatta ruyada oldugumu da bılıyorum :) allahın hıkmetı ıste sual olmaz ......
var mı baska ?
rüya görürken konuşma olayını diyorsan bende çok oluyo sanki gerçek hayatta gibiyim ama konuşuyorum..ama konuşunca biran konuştugumu farkediyom saçma gibi ama gerçek
bu benım basıma mecburıyetten geldı korkuturlardı benı ruyamda bende ruyamda kımı gorsem dırek ona bakarak besmele cekerdım bısı de olmazdı ole basladım konusmaya :)
en guzelıde su yaf asık oldugum kızlara kafayı cok taktım gercek hayatta yanına bıle yaklasamadım ama ruyalarımda mıs gıbı valla aklııma ne gelıyorsa ruyadayken cekınmeden konusuyorum cok zevklı valla
deneyın ya oluyo ısteyınce bunun sayesınde allaha sukur kım korkutursa ruyamda konusuyorum sure bıle okuyorum o derece ....
alakası var mı bılmıyorum ama ruyada baska bı gunu dusunup yasadıgım ıcın kalktıgımda bı 5 dk bugun neydı dıye dusunmeye baslıyorum sonra zıbarıp yatıyorum gene :)
Ben rüyamı yönetebiliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: savarana
misal ?
benim kardeşim cok konuşur rüyasında.
ßir qün okula qitmesi için uyandırdım.
kalk lan okula diom. o bana yendiq abi dio :)
konuştuğumu bilmiyorum ama son zamanlarda altyazılı film izliyorum cokca ingilizceyi iyice bitirmek için
dün gece rüyam altyazılaydı
you screwed up! diyodu hatun altda da batırdın yazıyodu
Nickinden belli..
quote:
Orjinalden alıntı: Zıpçıktı
quote:
Orjinalden alıntı: savarana
misal ?
biz buna lucid dream diyoruz nerdeyse rüyanı hissediyorsun deniz yüzdügünü hissediyorsun,yüksek bir yerden düşme gibi...
hissetmiyorum ki resmen yasıyorum :D
Birde peygamberimizi görmek istiyorum da herkeze nasip olmaz nası görebilirim ?
Söyle dediler görmek ıcın tuzlu tuzlu bısıler yeyıp nasıl su ıcmek ıcın can atıyorsan o derece ıstemen gerekırmıs acaba o duyguyu nasıl yakalaırım ?........
Bir zamanlar gece yatmadan önce çözemediğim fizik problemini rüyamda çözmüştüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme