Şimdi Ara

RVP TÜRKİYE TARİHİNİN TARTIŞMASIZ EN BÜYÜK TRANSFERİDİR. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
3.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orijinalden alıntı: valar_morghulis

Guti mi

Evet guti.

Hani real madridin kaptaniydi besiktasa geldi,o guti..

Daha oraya yazmayi unuttgum isimler varmis bu arada

Drogba,r.carlos,Sneijder,Demba Ba vb vb vb

Almeida ve simao da eklenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Drogba,Sneijder gibi futbolcular anadolu takımından gelme zaten
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Öncelikle üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. İkinci olarak Messi'nin daha büyük kupaları var. Ayrıca Sevilla zaten buralarda olan bir takım her zaman. Bahaneleri bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ulan burada edit yokmuş, buraya atayım kendi eski oyuncunuza haksızlık etmeyin bari..

https://en.wikipedia.org/wiki/Robin_van_Persie 460 maç 211 gol

https://en.wikipedia.org/wiki/Pierre_van_Hooijdonk 445 maç 261 gol

bana göre hoijdonk fenere gelen en iyi forvetlerden biri. 53 maç 32 gol...

RVH ye doyamadık ya

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Türkiye futbol tarihinin en büyük transferi Wesley Sneijder bana göre. 28 yaşında gelmesi, onu seçmemdeki ana neden. RvP rüya gibi bir transfer. Ancak 32 yaşında olması onu geri plana atıyor Sneijder'a göre.

Futbolcularının yaşlarını küçültmeyi çok seviyor Galatasaray taraftarı. Sneijder 29 yaşına girdikten sonra Galatasaray'a transfer oldu.
  • Türkiye tarihinin en büyük transferi diyebilmek için sağladığı katkıyı görmek lazım önce. Bu ülke bir çok büyük yıldız gördü. Saymakla bitmez fakat içlerinde en fazla katkı sağlayan iki oyuncu Hagi ve Alex oldu. Carlos, Drogba, Anelka vs her ne kadar world class adamlar olsalar da, hiçbirinin katkısı bi Alex ve Hagi kadar olmadı. O yüzden hala bu ülke futbolda iki adamı konuşur. Onlar da Alex ve Hagi'dir.
  • atacani kullanıcısına yanıt
    Yazık, daha 2-3 sene önce yarı finale çıkınca sokaklara dökülen taraftar sanki sizinki değil. Kandırma kendini, bugün Avrupa Ligi finali oynasa Fenerbahçe sevinçten 1 ay uyuyamazsın. Ayrıca terbiyesizliğe lüzum yok, lan vs kullanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Levien

quote:

Türkiye futbol tarihinin en büyük transferi Wesley Sneijder bana göre. 28 yaşında gelmesi, onu seçmemdeki ana neden. RvP rüya gibi bir transfer. Ancak 32 yaşında olması onu geri plana atıyor Sneijder'a göre.

Futbolcularının yaşlarını küçültmeyi çok seviyor Galatasaray taraftarı. Sneijder 29 yaşına girdikten sonra Galatasaray'a transfer oldu.

8 Ocak 2013'te Galatasaray'a geldi.

Doğum Tarihi: 8 Haziran 1984

Yani 29 yaşına girmesine 6 ay kala Galatasaray'daydı.

Robin van Persie, 23 gün sonra 32'sine basacak.

Ben fanatizm içerikli yorumlar yapmıyorum dostum. Bu yazdıklarımda yanlışlık payı yok, kontrol edebilirsin.

• Kusura bakmayın, başımın üstünde yeriniz var.

Birçok Galatasaray'lı arkadaş her Bruma içeren cümlede bu çocuk daha 18 Yaşında diyordu geçtiğimiz seneye kadar ben de de böyle bir algı oluşmuş.
  • quote:

Kusura bakmayın, başımın üstünde yeriniz var.

Birçok Galatasaray'lı arkadaş her Bruma içeren cümlede bu çocuk daha 18 Yaşında diyordu geçtiğimiz seneye kadar ben de de böyle bir algı oluşmuş.

Önemli değil dostum.

Bruma 24 Ekim'de 21 oluyor. Bazı Galatasaraylılar bu futbolcunun gidişine üzülüyorlar. Benim için topçu falan değil. Anca saçma sapan koşular yapıyor. Son vuruşları tam bir fiyasko. La Liga'nın orta segment takımlarından öteye yükselebileceğini düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Ben fanatizm içerikli yorumlar yapmıyorum dostum. Bu yazdıklarımda yanlışlık payı yok, kontrol edebilirsin.

Yalnız bitirdiğin yaş söylenmiyor mu hocam? Bu durumda Sneijder 28 de geldi ama 29'du.

• BU ADAM RVP DEDİĞİNİZ ADAMDAN DAHA ÇOK GOL ATMASSA GOL KRALI OLMASSA BENDE ADAM MADAM DEĞİLİM!

RVP TÜRKİYE TARİHİNİN TARTIŞMASIZ EN  BÜYÜK TRANSFERİDİR.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

BU ADAM RVP DEDİĞİNİZ ADAMDAN DAHA ÇOK GOL ATMASSA GOL KRALI OLMASSA BENDE ADAM MADAM DEĞİLİM!

• Bir kere başlık bile çelişkili.. Bu adam tartışmasız en büyük transfer olsa boyle bir konu bile acilmazdi.. Mesela messi 2-3 seneye gelse kimse boyle bir konu acar miydi ?çünkü cevabin mesai olduğu bellidir konuyu açan komik duruma düşer..
    Yazdıklarım tamamen insan psikolojisiyle alakalı bir çıkarım.. Şahsi fikrim anelka ve sneijder transferleri yaşlarını da hesaba katarak bana daha zor gelmişti..

• Fenerbahçe'ye Messi gelse boyu kısa diye eleştirecek bir tayfa var forumda. Laf anlatamazsınız boşuna uğraşmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: abundantia

quote:

quote:

quote:

Yalnız bitirdiğin yaş söylenmiyor mu hocam? Bu durumda Sneijder 28 de geldi ama 29'du.

"Şu yaşı bitirip bu yaştan gün aldı." gibi kavramlar bizim halka ait özellikler. Benim yaş hesaplama sistemim, globalde kullanılan ve kabul gören sistem. RvP 5 Ağustos'ta 31 yaşındayken, 6 Ağustos'ta 32 yaşına "girmiş" olur.

• Bizim halk genelde 1 yaş küçüğünü söylüyor-şaka maka- bilgilendirme için sağolun.
  • Aksini söyleyen var mı ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adam 2014 world cup ta katliam etti.Ayrıca ingiltere liginin henry den sonra en iyisi forvet olarak.(şimdi drogba rooney demeyin)

Evet 32 yaşında geldi ama bana 1 hafta önce sorsanız 35 inde gelir derdim.fener zoru başardı.şimdi sneijder de büyük bir futbolcu ama persie büyüklüğünü hep koruyan biriydi.Umarım fenerde başarılı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jungle Boogie

quote:

Orijinalden alıntı: atacani

quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

DUNYANIN EN BUYUK 3 FORVETINDEN BIRI BIZDE !

20 tane daha iyi forvet satarım sana abartma

Bana 20 tane daha iyi forvet say kendimi sinirsiz banliyorum

İbra, Cavani, Rooney, Agüero, Sturridge, Diego Costa, Mandzukic, Tevez, Suarez, Neymar, Messi, Ronaldo, Benzema, Higuain, Falcao, Harry Kane, Lewandowski, Lukaku, Bony, Sanchez, Reus, Aubameyang, Müller. Yeterli mi? Bu arada bu listeden herhangi bir futbolcuya forvet değil diyen cahil olursa tartışmaya girmem.

Allahim kimlerle ayni forumdayiz Mandzukic RVP'nin sol ayak bas parmagi olamaz

Tebrikler 23 kişiden 1 tanesini itibarsızlaştırdınız diyelim.

kazma Higuain ve Benzemayida yazmissin ne diyim baska. Lukaku,Bonny,Costa,Aubemeyang..

lutfen saka yaptigini soyle... RVP bunlari top diye oynar.. Lukaku kim allah askina ? Chelsea den kovuldu Everton'da da tutunamayacak. Bony yazmissin allah akil fikir versin

Evet, mesajımda geçen sizin de son mesajınızda belirttiğiniz tüm isimler Persie'den iyi şu an.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.