Şimdi Ara

Rx 470 FPS drop sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Görkem Gülyeşil

Bendeki radeon ayarlar arayüzü bu şekilde değil ve bu dediğinizi bulamadım.

sürücüye girin ekran bölümü altında virtual süper resolution seçili olacak.şimdi buradan çıkın ve Windows'un çözünürlük ayarı yapıldığı yere geçin.1920x1080'den daha yüksek çözünürlük seçebiliyorsunuz bu vsr'yi açtığınız için 256x1440 çözünürlük seçip oyun oynayın daha iyi olacak mı?oyun içinden de tabi çözünürlüğü 2k yapacaksınız.
  • Benimde anakartım Asus M5A97 R2.0 2013 den beri kullanıyorum. Çok memnunum. Uzun süre gtx560 ve şimdide gtx750ti ile kullanıyorum fps drops vs yok.
    Sizde fps drops vs varsa bence rx470 den şüphelenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEPHYR -- 27 Şubat 2017; 20:41:43 >
  • Hocam dediğinizi yaptım fakat değişiklik olmadı, oyun başında yine 300 fps 2-3 dakika sonra 100 lerde dolaşıyor, 1080 de yine aynı fpsleri alıyordum hatta 4k yaptım yine aynı ekran kartının %100 ü kullanılmıyor bile zahmet etmiyor bu oyun için harcamaya :)
  • Rx 470 var. Daha once i7 6400t ile kullaniyorl lol e 400 450 fps ile baslardim. Oyun lane asamasinda fps si dusuyor. Ama asil olay islemcinon tek cekirdek performansi cpu kullanimi bir sey ifade etmez. Hata gpu kullanimi da net bilgi vermez.

Su an g4400 kullaniyorum gecici olarak fpsler yari yariya azalmis durumda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 6500 ile besle bu kartı keyfine bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem Gülyeşil

Bendeki radeon ayarlar arayüzü bu şekilde değil ve bu dediğinizi bulamadım.

Vsr ile de olmadıysa cpu overclock et

• Sorunun kaynağı çok belli; AMD kullanman...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asus rx470 kullandım 1 gün cs go da 150fps deyken çatışma anlarında 45 e kadar düşüyodu ben bu modeli hiç begenmedim

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    İntel işlemci ve gtx model ekran kartı kullananlarda da bu sorunları forumda gayet fazlasıyla görüyoruz,biraz dikkat ederseniz onlarada intel kullanman yazmanız gerekir bu durumda,Amd intelden iyi demiyorum fakat ürünüde kötülemenin bi manası yok.
  • Sorunun ekran kartından olduğunumu söylediniz tam olarak anlayamadım gpu mu diyorsunuz?
  • cato16 kullanıcısına yanıt
    Soketlerde bi uyar bi uyar :)
  • Görkem Gülyeşil kullanıcısına yanıt
    Demek istediğimi anladın hocam biliyorum yani. :)
  • Konuyu hortlatmak istiyorum yok mu bi çaresini bilen :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.