Şimdi Ara

RX 480 Geri Yolladım Sizce Ne Olur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

ramm kullanimi arkadaki programlara da bagli acikcasi chrome falan acik miydi arkada dikkat etmedim belkide bendedir hata aksama eve gidince bira daha bakarim ram kullanimina. 100-120 arasi fps cok agir sahnelerde 85 -90 a düstügü oluyor. Ortalama 95 fps

Skype açıkken oynarken ram kabarıyor mesela dediğiniz gibi arka plandaki programlar çok etkili o yüzden battlefield 1 açmadan önce pc ye res atıyorum o zaman fps drop olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en dogrusunu yapmissin gpu isteyen bir yazilim aciklen boyle dususler olmasi normal degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi hayırlısı

tr de teknik servisler çok sorun ve de sorunlu sorun çıkartmaya çok yatkınlar umarım sorun yok deyip göndermezler
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Vallahi özellikle sorunu yazdım dikkatlerini vercekleri şeyide yazdım bi zahmet sorunu bulsunlar
  • GizaTR G kullanıcısına yanıt
    umarın herşey istediğin gibi olur
  • Yeni gelişme, az önce aradım bana arkadaş kutu içerisinden dönüştürücü ve 4pinlik güç kablosu çıkmadığını söyledi. Güldüm dedim zaten çıkmıyor dedim inatlaştı çıkması lazım onlar yok dedi. Şaka mı bu dedim yeni bir kutuyu açın bakın çıkmıyor dönüştürücü ve 4pinlik güç kablosu sapphire marka dedim. Tamam depodan çeker bakarız ozaman dedi eğer varsa geri yollarım dedi. Yarın arayın haber alırsınız dendi. Bu ne şimdi bunlar nasıl iş yapıyor? Verdikleri kutunun içeriğinden haberleri yok. Bu foruma sponsor diye güvendik şu hale bak.
  • garantiye gondermeden once acsaydin konuyu keske.480 ile 380'lerin mimarisi baya benziyor o dedigin gpu'nun %0 anlik gorunmesi olayini ben de 380 kartimda yasiyorum bu bir sorun degil kart duzgun calisiyor program yanlis gosteriyor.program derken %99 herkes msi afterburner kullandigina gore ayar ilk sayfa resmini atarsan bunun bir ayari var soyleyeyim asagida simdi ismini hatirlayamadim ve sehir disindayim resim de atamadim.
  • Ekran da mı yanlış gösteriyor? Gpu 0'a düştüğünde görüntü bozuluyor anlık takılmalar oluyor ben anlayamadım nasıl bu bi sorun değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GizaTR

Yeni gelişme, az önce aradım bana arkadaş kutu içerisinden dönüştürücü ve 4pinlik güç kablosu çıkmadığını söyledi. Güldüm dedim zaten çıkmıyor dedim inatlaştı çıkması lazım onlar yok dedi. Şaka mı bu dedim yeni bir kutuyu açın bakın çıkmıyor dönüştürücü ve 4pinlik güç kablosu sapphire marka dedim. Tamam depodan çeker bakarız ozaman dedi eğer varsa geri yollarım dedi. Yarın arayın haber alırsınız dendi. Bu ne şimdi bunlar nasıl iş yapıyor? Verdikleri kutunun içeriğinden haberleri yok. Bu foruma sponsor diye güvendik şu hale bak.

Geri almamak için yavaştan yol yapmaya başlamışlar.

• yilmaz196 kullanıcısına yanıt
    Ya onu bunu anlarımda bu yol çok komik bi yol yani :D Sattıkları şeyden haberleri yok
  • quote:

Ekran da mı yanlış gösteriyor? Gpu 0'a düştüğünde görüntü bozuluyor anlık takılmalar oluyor ben anlayamadım nasıl bu bi sorun değil

goruntu bozulmasi baska anlik takilma baska bir seydir.%0 oldugunda takiliyorsa sendeki baska bir sorundur bende %0 oldugunda takilmiyordu 0 100 salise gidip geliyordu ama fps degismiyordu.
  • Malesef FPS düşüyordu buda anlık takılma ve görüntüde bozulmadan kastım çevre efektleri geç yükleniyor bulanık oluyordu detaylar.
    çevre efektleri geç yükleniyor bulanık oluyordu detaylar.

bu da basima geldi cod bf4 gibi oyunlarda.bunlar yazilimsal hatalar kart bozuk dememiz icin su goturmez bir sey olmasi lazim.adamlar dakika bir degistirmeyecez diyorlarsa bari uc hafta garantide tutmasinlar versinler kartini yazilimsal olarak cozmeye calisalim.ha degistirirlerse mesele yok ama yine ayni seyler olabilir bu tip sorunlar super sistemlerde bile olabiliyor.
  • Bakalım teknik servisleri ne diyecek yarın. İlginiz için teşekkürler
  • quote:

Yeni gelişme, az önce aradım bana arkadaş kutu içerisinden dönüştürücü ve 4pinlik güç kablosu çıkmadığını söyledi. Güldüm dedim zaten çıkmıyor dedim inatlaştı çıkması lazım onlar yok dedi. Şaka mı bu dedim yeni bir kutuyu açın bakın çıkmıyor dönüştürücü ve 4pinlik güç kablosu sapphire marka dedim. Tamam depodan çeker bakarız ozaman dedi eğer varsa geri yollarım dedi. Yarın arayın haber alırsınız dendi. Bu ne şimdi bunlar nasıl iş yapıyor? Verdikleri kutunun içeriğinden haberleri yok. Bu foruma sponsor diye güvendik şu hale bak.

ülkemdeki teknik servisler deki rezillik işte

peki aynı model marka bi ürün ülkemde niye iki katı veya 3 katı fiyat var deyince hemen başlmamıyorlarmı işte teknik servis çalışanlarınmız var diye cümleye çalışanların durumu

çoğu markada benimde başıma geldi

zaten ülkemize gelen çoğu kutu içeriği eksik biraz youtubide video veya tanıtımları izlenirse herşey çıkıyor ortaya
    adam kutu içeriğinde ne var yok haberi yok bu kablo var dedi bende yok dedim aynı şekilde zora sürdü garantisi var var ya garantisi bu işte kablo sanki
    bende ekran kartını aldığım yere gittim durumu izah ettim rica ettim

yanyana aynı marka seri ürünün 3 adet kutusunu açtık foto çektim gönderdim yetmedi başka markanın kutu içeriği daha iyi siz onla karıştırmayın sizin kutu içeriğinizi eksik noksan dedim ve ne yapıcanki kutu içeriği sıfır ürün diye başkasına vericeksin gibi durumlar dünyanın hiç bir yerinde olmayan durumlar artık bıktım yıllardır ülkede durum bu

artık niye iki katı 3 katı fiyat verip alayım zaten garantisi hikaye ülkede

çok geçmiş olsun umarım sorunun çözülür

şikayet var yaz

o markanın face sine yaz olmadı globaline şikayet et genel merkezine şikayet et tr değil bu ülkede işler zor

amazonda adamlar teknik servisteki çalışanlar neler yazıyor yorumlara nasıl davranıyor müşteriye neler var neler adam ben bu üründen memnun değilim yazmış alalı bir seneye yakın olmuş direkt memnuniyet adına değiştirmişler kartı okumuştum nerede şimdi bilmiyorum bulmam zor olur
    bizdekiler yok kablo yok yok şu eksik yok kutusu yırtılmış yok kutu açılmış gibi nedenler ..... güya garantisi var

not: ben genel yazdım bir marka için değil yanlış anlaşılmasın

RX 480 hangi markanın hangi modeli kardeşim ?
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    Sapphire 4GB Modeli
    Hmm valla kardeşim Sapphire marka tek bir kart kullandım bu güne kadar , o da bir hafta evvel upgrade sonucu kenarı kutusuna koyduğum Sapphire R7 250X Vapor-X model ekran kartı :) HDMI girişi biraz oynaktı yani klavye kablosu örgülü hdmı kablosuna çekme sonucu baskı yapınca arada bir görüntü anlık gidip geliyordu sebebinin hdmı kablosunun oynaması olduğunu bildiğim için sorun etmiyordum

Bunun dışında can sıkıcı en ufak bir problem yaşatmadı bana Allah'ı var , ısınma yok gürültü yok tabi RX 480 güçlü ve ısınan bir gpu 250x ile karşılaştırılamaz ama marka nın o chipset için ürettiği tasarım benin hoşuma gitti ve çok güzel 10 ay kadar kullandım.

Ben sorunun RX 480 Gpu'sunda olduğunu düşünüyorum , yani üç aşağı beş yukarı diğer tasarımcı markaların bazı modellerinde de benzer sorunlar sık sık yaşanıyor bak RX 470 de bu o kadar sık yaşanmıyor çok nadir okuyorum ama 480 maalesef öyle ilk defa kullandığım bir ekran kartının oyunda 87 dereceyi görmesine şahit oldum RX 480 ile bir iki oyunda başıma geldi sadece çok agresif ayarlarda Hani ısıyı geçtim fanları rahat soğutması için herhangi bir Custom devire almıyorum , e almayınca da deli gibi 2500 devirde dönüyorlar berbat bir gürültü çıkarmıyor ama 2 senelik mükemmel sessiz kullandıktan sonra sistemi , hoş olmuyor :)

Ben , eğer değiştirme şansları varsa başka bir üreticinin RX 480 modeli ile değişim yapılmasını talep etmeni tavsiye ederim olmadı RX 470 + aradaki fark kadar para iadesi almayı da isteyebilirsin tabi ne kadar dikkate alırlar orası meçhul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 15 Kasım 2016; 2:23:12 >

• Kutu içeriğinde yaşadığımız sorun aşılmış, işleminiz gün içinde sonuçlanır yarın müşteri hizmetlerini arayın dendi. Şimdi aklımda iade vardı ama acaba değişim mi istesem sizce ne yapmalıyım? Ürünü kredi kartıyla 3 taksit almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.