Tamamdır hocam çok teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
RX 550 2G 64 bit mi GT1030 2G 64 bit mi? KULLANICILARI İÇERİ LÜTFEN (2. sayfa)
-
-
Boş konuştuğum kısım neresi o zaman bana orayı söyleyebilir misin? Enflasyon her yerde var mı? Var. Ben ilk mesajımda da herkeste tefeci faizi gibi enflasyon var demedim. Tüm dünyada enflasyon, işten çıkarmalar olduğuna göre kart fiyatları artacak. Bu bariz bir gerçek. Örneğin, çip krizi duzelse bile 500 dolar olan ekran kartı 530-550 dolar olacak tüm bu nedenler yüzünden. Ülkede zaten döviz saçma sapan seviyelere çıktı. Bu yüzden sıfır kartlar çip krizi bitse bile el yakmaya devam edecekler. Bu durumda sence RX580in 600 olma ihtimali var mı? Ben zaten o arkadaşın dediklerine yazmıştım bu yorumları üstüne alınan sendin farkettiysen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahramanBoş konuştuğum kısım neresi o zaman bana orayı söyleyebilir misin? Enflasyon her yerde var mı? Var. Ben ilk mesajımda da herkeste tefeci faizi gibi enflasyon var demedim. Tüm dünyada enflasyon, işten çıkarmalar olduğuna göre kart fiyatları artacak. Bu bariz bir gerçek. Örneğin, çip krizi duzelse bile 500 dolar olan ekran kartı 530-550 dolar olacak tüm bu nedenler yüzünden. Ülkede zaten döviz saçma sapan seviyelere çıktı. Bu yüzden sıfır kartlar çip krizi bitse bile el yakmaya devam edecekler. Bu durumda sence RX580in 600 olma ihtimali var mı? Ben zaten o arkadaşın dediklerine yazmıştım bu yorumları üstüne alınan sendin farkettiysen
Tamam beyefendi kızmayın sustum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X