Şimdi Ara

RX 570 8 GB Alınır mı? (RX 580 8 GB alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    o civarda gibi duruyor hocam. size hangisi uyarsa alabilirsiniz. rx 570 alirsaniz gtx 1650 rx 580 alirsaniz gtx 1650 super performansı alırsınız. karar sizin
    www.hepsiburada.com
    Asboard Amd Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 PCI-E 3.0 Ekran Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/asboard-amd-radeon-rx-580-8gb-256bit-gddr5-pci-e-3-0-ekran-karti-p-HBV00000PR4EE?magaza=%C4%B0zoly

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rx570 shapphire 4gb itx 1 yılı aşkın kullanıyorum. Tek fanlı olduğuna bakmayın soğutması gayet yeterli. undervolt + overclock ile neredeyse rx580 performansında ve daha serin çalışıyor. tavsiye ederim.
  • Selam konu sahibi arkadaşım 1.5 sene msi armor rx570 8gb modelini kullandım 1080p ekran ile ve asla asma asla kartla ilgili ne bir ısınma veya bir problem yaşamadım anladığım kadarı ile bütçeniz kısıtlı başlıkta belirttiğiniz sisteme bu kart yeterlidir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz indirim gecelerinde bazen iyi fiyata rx serisi olabiliyor 580 590 bulursanız daha iyi ama 570 olursa olmaz diye bir şey yok aralarında çok büyük farklar yok günümüzde ve ileride sizi üzmeyecek şekilde gittiği yere kadar Ama tavsiye olarak asla ama asla 4gb kart almayın bu zamanda ne olursa olsun 5-10 fps fazla vericek diye gb olayını küçümsemeyin oyunlar ileriye dönük gb ye dayalı bunuda unutmayın saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 24 Mayıs 2020; 0:26:40 >
  • 8 gb almanın bir anlamı yok bence
  • Bir yılı aşkın süredir sapphire RX 570 4 gb kullanıyorum.1080p ekranda asla yere sokulacak kart değil.Elbetteki 4gb Vram günümüz için sınır sayılır.Ancak 8 gb Vram daha güçlü gpu'larda seçim olmalıdır.Zira ne rx 570 nede rx 580 8 gb vramin hakkını verecek güçte değil.Size tavsiyem indirim kovalayıp birazda bütçeyi arttırıp en azından 5500 XT almanızdır.
  • rx 580 kovalayın bence. 1650 super den 200 tl ucuz ve fps değerleri aynı aşağı yukarı. rx 570 almayın bence 1-2 yıla 1050 ti seviyesine düşecek bence.
  • Rx570 ile 580 arasında pek fark yok. İki karta da sahibim. Rx570 tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun konusunda 5500xt bile beni tatmin etmedi 2 yıl öncesinin oyununu ayar kısarak oynuyorum üzücü birşey doğrusu ki 570 daha düşük performans verir. Ama benim bütçem bu kadar üstüne çıkamam dersen ya 2.ele yönel ya da 0 olarak 570 al beklentine bağlı olarak üzer ya da üzmez bu yıl ve seneye sistemleri aşırı zorlayacak oyunlar çıkacağını fazla düşünmüyorum 1-1.5 yıl kafan rahat olur biraz ayar kısarsın oynarsın
  • Arkadaşlar indirimde 1.499 liraya MSI RX 580 8 GB denk gelince fikir değiştirip RX 580 siparişini verdik.

Yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ediyorum.

@yolyordam35 hocama yardımından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: osidimenia

Selam konu sahibi arkadaşım 1.5 sene msi armor rx570 8gb modelini kullandım 1080p ekran ile ve asla asma asla kartla ilgili ne bir ısınma veya bir problem yaşamadım anladığım kadarı ile bütçeniz kısıtlı başlıkta belirttiğiniz sisteme bu kart yeterlidir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz indirim gecelerinde bazen iyi fiyata rx serisi olabiliyor 580 590 bulursanız daha iyi ama 570 olursa olmaz diye bir şey yok aralarında çok büyük farklar yok günümüzde ve ileride sizi üzmeyecek şekilde gittiği yere kadar Ama tavsiye olarak asla ama asla 4gb kart almayın bu zamanda ne olursa olsun 5-10 fps fazla vericek diye gb olayını küçümsemeyin oyunlar ileriye dönük gb ye dayalı bunuda unutmayın saygılar..
    Hocam az önce 1499 liraya RX 580 siparişi verdik.
    Sizinkiyle aynı model msi armor.

4 gb olayına katılıyorum. 570 alacak olsam 8 alacaktım ben de.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

• quote:

Orijinalden alıntı: BPG2004

Hocam az önce 1499 liraya RX 580 siparişi verdik.
    Sizinkiyle aynı model msi armor.

4 gb olayına katılıyorum. 570 alacak olsam 8 alacaktım ben de.

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun markayı kendim kullandım diye yazdım yoksa msi asus saphire filan diye şunu bunu alın diye değil sadece kullanım olsun diye söylemek istedim fiyat konusunda şuandaki durumda kötünün iyisi diyebilirim fazla yorum yazamayacağım ama yinede iyi fiyat diyebilirim kasanızın hava sirkülasyonu iyi durumdaysa ısınma olayı kesinlikle yok zaten kartı kullanmaya başlayınca anlarsınız ek olarak msi afterburner ile fanları ayarlarken dilerseniz ben bazı oyunlarda kendim müdahale ediyordum bazen kendisini otomatik bırakıyordum % 30 35 gibi bile ses rahatsızlık vermiyordu aklımdakiler şimdilik bu kadar inşallah güzel günlerde kullanırsınız bayramınızı tebrik ederim sağlıklı günler dilerim sormak istediğiniz ve benimde size yardımcı olmaya çalışacağım birşey olursa yazmanız yeterli saygılar..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.