Şimdi Ara

RX 570 Pulse vs Nitro (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siparişi verdim. Katkılarından dolayı teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Konunun birinde de yazmıştım buraya da kısaca yazayım;

Arada sadece 50 TL gibi ufak bir fark var. Nitro+ soğutucu blok, pasif bellek soğutması ve heat pipe olarak pulse a göre daha iyi bir model bunun dışında çok daha önemli olan faz yapısı var ki nitro+ 6+2 faz yapısına sahipken pulse 4+2 faz yapısına sahip. Pulse tek 8 pin girişe, nitro+ 8+6 pin girişe sahip, pulse da tek bir bios varken nitro+ da çift bios ve kart üzerinde switch mevcut ve tabi ki her firmanın yaptığı gibi kaliteli modellere daha iyi golden chip dedikleri chipleri koyuyorlar ne demek bu golden chip mesela hiç voltaj vermeden pulse 1400-1420mhz maks OC görürken nitro+ voltajsız 1480-1500+mhz görebilir

Arada 120-150 TL fark olsa pulse al derdim de 50 TL fark için nitro+ dururken pulse alınmaz.

Özetle arada sadece mhz farkı yok faz yapısı, bellek soğutması gibi çok daha fazlası var

Merhaba,

bu linkteki ürünü 144hz 1ms 1080p ekranda kullanacağım. Ekranı değiştirmeli miyim ? ekran kartı ve ekran uyumlu mudur ?

• Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    monitörün vga degilse sorun yok, kullanirsin. Üstelik burasi yeriyken, sapphire in nitrosu gercekten basarili, asus dual mi bu mu diye sorarsan, nitro her türlü alir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

https://www.hepsiburada.com/sapphirenitron-radeon-rx-580-4g-oc-256bit-gddr-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11265-07-20g-p-HBV000004VT17?magaza=EVDEKA&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.67.3

Merhaba,

bu linkteki ürünü 144hz 1ms 1080p ekranda kullanacağım. Ekranı değiştirmeli miyim ? ekran kartı ve ekran uyumlu mudur ?

Alıntıları Göster
    Kullanabilirsin tabi hiç bir sıkıntı olmaz

• Mukarnas kullanıcısına yanıt
    dual da vrm ve vram soğutması yok diye duymuştum bayağı ısınan bir modelmiş duyduğuma göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.