Şimdi Ara

RX 580 4 GB 1700TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
11
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 RX 580 4 GB 1700TL
    Oyun amaçlı kullanıldı. Sakarya içinde elden teslim yapabilirim.
    RX 580 4 GB 1700TL

RX 580 4 GB 1700TL

RX 580 4 GB 1700TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya, Erenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam fiyat iyi hoş da 11 yıldır uykuda olan hesap birden uyanıp sıcak bir ilan açıyor. Hesap 11 yıldır yok ortada birden çıkmış. Şimdi bu forumda bu hesaptan "önce para" şeklinde ancak cumhuriyet savcısı falan alır. İtham ya da zan altında bırakmak için değil bu fiyattan neden kimsenin almadığınızı anlamanız için yazıyorum. Şu karta şu fiyatla ben ilan açsam 55 tane mesaj gelirdi 2 saatte.

Hocam kesinlikle siz de haklısınız. İşte referans, aktiflik, güvenirlilik tam olarak bunun için var. Ha bu arada param güvende ile asla bir şey alıp satmam. Size parayı havale etmek daha güvenli.

Güven burada referans ile işler. Aktif ve referanslı, benden iyi durumdaki üyelere defalarca önce ürün yolladım. Aynı şekilde defalarca önce ürünü aldım. Zira referansın kelime anlamı bu zaten.

Sakın ola yanlış anlamayın beni. Bu bir itham değil. Sadece forumda çok yaygın bir dolandırıcılık yöntemidir eski ve pasif üyelikleri patlatıp ilan açma. Çok var böyle. Adam yıllarca girmemiş ve bunu gören Sülün Osman hesabı ele geçiriyor ve insanlara "eski" üyeliğinin güveniyle hayali ürünler satıyor. Forumun şikayet kısmında ne dramlar gördük bu yüzden.

Siz sanırım üyeliği hiç kullanmadınız. Haliyle forumun işleyişini pek bilmiyor olabilirsiniz. Zira dediğim gibi bu karta ben 1800 liradan ilan açsam 2 saat içinde taksi ile kapıma gelirler.

• Fiyat çok iyi hayırlı satışlar :)

• LaciRomantik kullanıcısına yanıt

teşekkürler.

• İyi günler ciddi alıcıyım halil.as27 İnstagram hesabından bana ulaşırmısınız

• GoarDoF G kullanıcısına yanıt
    Buradan yazabilirsiniz özel mesaj yolu ile.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam fiyat iyi hoş da 11 yıldır uykuda olan hesap birden uyanıp sıcak bir ilan açıyor. Hesap 11 yıldır yok ortada birden çıkmış. Şimdi bu forumda bu hesaptan "önce para" şeklinde ancak cumhuriyet savcısı falan alır. İtham ya da zan altında bırakmak için değil bu fiyattan neden kimsenin almadığınızı anlamanız için yazıyorum. Şu karta şu fiyatla ben ilan açsam 55 tane mesaj gelirdi 2 saatte.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Bu dediğinizi satıcı üyede biliyor :)) Gerci tamir görmüş ve kusuru sonra farkedilen bir ürün mü bilinmez ama.. Acil satış dedi ama ilan hala aktifse ( aynı il ve semt alan çıkmadıysa ) 1 hafta gecti neredeyse.

İlanı actıgı gün kargola bana elime ulaştiği gece eft yapayım dedim ama kabul etmedi hatta.

Satılmamış olması imkansız yani , referanslı ve ucuz ekran kartı alan sessizce pm den hemen alım yapan en az 10 dh üyesi var , onlar alamamışsa sen düşün artık .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XFX RX 580 4 GB 256 BİT
    2 yıl önce açıldı
    4GB RX 580 VS 8GB RX 570 ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Sahibinden.com üzerinden param güvende ile ilana da koydum. Evet yazanlar oldu ancak fiyatı uygun tutmama rağmen fiyatı daha da kırmak istediler veya önce kartı yollamamı istediler. Ben de kabul etmedim. Dediğim gibi, param güvenle ile de kartı satışa koydum. İlla buradan önce parayı alıp sonra da kartı yollayacağım diye bir şey yok. Haklı olarak nasıl siz benden şüphe ettiyseniz ben de önce kartı almak isteyip ücreti sonra vermek isteyenlerden şüphe edebilirim.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Evet yazdınız ben de elime ücret geçmeden kartı yollamaya cesaret etmedin. Güvenmiyorsanız param güvende ile alabilirsiniz dedim siz de bunu kabul etmediniz.

• AdemOnur kullanıcısına yanıt
    Sen haklısın , ancak üyeninde 1 hafta sonraki ( zaten biliyorsun ) aciklaması biraz sesli düşünmek gibi olmuş.

DH de üyelik , referans ve bilinme durumuna göre 10 larca üyeye hiç bir tereddüt etmeden gönderme imkanında var ama , senin seçenek foruma göre %1 kabul edilebilir durum var yada yok.

Ben bu hafta tam 10 kadar üye ye toplamda 5 bin TL tutarın da ürün için PM attım. Önce para göndereyim , kargonun da acelesi yok dedigim halde mesajı okudular ve cevap yazmadılar , satışı ile ilgilenmediler yada saçma sapan cevaplar yazarak satış fırsatını kaçırdılar. İlanları hala aktif ve alan da yok.

Forum ikinci el de garip bir hale geldi.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt
    Lisede açtığım bir hesap ve aktif olarak kullanmadım. Sadece bir işlemci aldım bir sene kadar önce, bu sebeple ekran kartını burdaki pazara koymak istedim, hesabı bu yüzden kullandım uzun zaman sonra. O yüzden burda işleyiş tam olarak nasıl bilmiyorum ama ben de kendimce güven vermek adına kartın sahibindende açılan ilanını burada paylaştım isteyen veya güvenmeyen ordan da alabilir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemOnur -- 6 Kasım 2022; 15:35:33 >

• AdemOnur kullanıcısına yanıt

Hocam kesinlikle siz de haklısınız. İşte referans, aktiflik, güvenirlilik tam olarak bunun için var. Ha bu arada param güvende ile asla bir şey alıp satmam. Size parayı havale etmek daha güvenli.

Güven burada referans ile işler. Aktif ve referanslı, benden iyi durumdaki üyelere defalarca önce ürün yolladım. Aynı şekilde defalarca önce ürünü aldım. Zira referansın kelime anlamı bu zaten.

Sakın ola yanlış anlamayın beni. Bu bir itham değil. Sadece forumda çok yaygın bir dolandırıcılık yöntemidir eski ve pasif üyelikleri patlatıp ilan açma. Çok var böyle. Adam yıllarca girmemiş ve bunu gören Sülün Osman hesabı ele geçiriyor ve insanlara "eski" üyeliğinin güveniyle hayali ürünler satıyor. Forumun şikayet kısmında ne dramlar gördük bu yüzden.

Siz sanırım üyeliği hiç kullanmadınız. Haliyle forumun işleyişini pek bilmiyor olabilirsiniz. Zira dediğim gibi bu karta ben 1800 liradan ilan açsam 2 saat içinde taksi ile kapıma gelirler.

++, Param "güvende" de havale yapıp satıcı göndermezse/gecikirse güvence bedelini geri yatırmıyorlar.

• 1800₺ fiyat yüksek. Kapıya taksi ile kimse gelmez. Bu 4GB polaris kartların piyasası 900₺. 2018'den farklı bir durum var artık. Ödemelerin %90'ı buharlaştı halen sorun yok gibi bir algı var bazılarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDynamicRange -- 7 Kasım 2022; 0:34:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.