Şimdi Ara

rx 580 mi gtx 1650s mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2kda uygun ayarda akıcı oynatır..
    Rx570ise 1050tı fiyatına daha iyi performans bu 2kartda drıver sorunu şuan güncelde yok.
    1050ti güç girişsiz olanını powerı kotu olanlar alsın
    60watt

Rx570 75watt 6pin ama gercek 400w 450wile çalışır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx580 ile 1650s kıyas kabul etmez,zaten 4gb vram şu anda bile birkaç oyunda yetersiz ileride sen düşün,arada ki performasn farkını sen düşün
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Üstat, Rx580 derken 2. el fiyatlarını mı kast ediyorsunuz?

Sizden bağımsız diğer yorumlarım şunlar:

1- Rx580 8gb sıfır olarak 1500 lira civarında, 1650 super 1300 TL civarına bulunabiliyor. Performansları en azından şu anda aynı.
    2- 2. el olarak ise güvenilir sağlam Rx580 bulmak ise oldukça zor. Ben şu an arıyorum mesela garantili olanlara genelde abuk sabuk fiyatlar isteniliyor.
    3- Haftada 20 saat oyun oynanacaksa, yukarıdaki grafikteki power consumption oranları ve 0,75 TL kilowatt elektrik bedelinden senelik 90-100 TL civarında elektrik ücreti farkı çıkıyor. Bu kartı, 3 sene kullanacaksanız 300 TL'ye yaklaşıyor ki bu da 2. el Rx580 ve sıfır 1650 super arasındaki fark kadar neredeyse.
    4- Normalde 1650 super ortalamada daha iyi performans vermesine rağmen RAMe takıldığı oyunlarda %10 ila 20 geride kalabiliyor (https://www.gpucheck.com/tr-try/compare/nvidia-geforce-gtx-1650-super-vs-amd-radeon-rx-580/intel-core-i7-8700k-3-70ghz-vs-intel-core-i7-7700k-4-20ghz/). Bunlar da World War Z, Battlefield, Call Of Duty tarzı oyunlar, ancal Call of Duty Modern Warfare'de 1650 super daha iyi).

Bir de Rx580'in Ram'den doğan bazı oyunlardaki performans farkının yeni kuşakta artacağını nereden biliyoruz? Sonuçta bu kartların gücü şu an için bile Ultra detaylarda oyunları 60FPs de zor açıyor. Biraz texture kısmak zorunda kalınmayacak mı eninde sonunda.

Bu bilgiler ışığında, sizce hala 2. el Rx580 aramak için mi direteyim yoksa 1650 super alınabilir bir kart mıdır?

• 1800 e gtx 1660 süper alabilirsin 6 gb vram li.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1.500 TL ye 1650 super gaming X satın aldım. 165 TL daha verip 5500 XT 8 GB Mech Oc alabilirdim ama almadım. Yani RX 580'i boşverelim de 165 TL daha üstüne katıp 8 GB 5500 XT Mech Oc alabiliyordum, yinede 1650S tercih ettim :( Sanırım hata yaptım?

1650S Gaming X vs 5500 XT 8 GB Mech OC
    Bilemiyorum artık.

Güncelleme: Ben yanlış bilgiliydim, arkadaşları da yanlış bilgilendirmeyelim. Şu konuyu kıyaslama şeklim yanlış; 1650 Super gaming X ile 5500 XT 8G Gaming X'i kıyaslamamışım dikkat ederseniz. Mech OC'u kıyaslamışım. Mech OC bir gaming X değil. Pişman değilim 1650S aldığımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 20 Mart 2020; 19:45:35 >
  • Fikir sahibi olayım diye okudum mesajları kafam daha çok karıştı😀

• 2. el ekran kartı ben olsam asla almam. Ne için kullanıldığı belli değil. Bitcoin için kullanıp, kartı mahfedip üstümüze kakalıyor da olabilirler.
  • Bir senedir Rx580 pulse kartını kullanıyorum şuana kadar hiçbir problem yaşamadım.
  • mining yapılmış bir kart nasıl anlaşılır?
  • Mining yapılmış kartın zararı ne olabilir peki? Verimimi düşüyor?

• Ben yeni 1650 super aldım, sizce hangi testleri yapmalıyım sorunu varmı bilmek için? kartım ikinci el değil yanlız, sıfır.
  • 2 ci el bir rx 580 alıyor san her zaman miming yapılmış ihtimali vardır bu arada rx 580 miming li ve miming siz 2 kart aldım eskiden kutulu garantili faturalı ürünler aralarında performans farkı hiç göremedim. Miming düzgün bir ortamda yapılmış sa kartlar da 3 6 ay miming yapılmış sa okadar büyük zarar görmez. Kalın kartın miming çalışma ortamı güzel değilse ve uzun süre miming yapılmış sa macun ları bitmiş hatta vram lerin üstünde ki ısı dağıtıp soğumasını yarayan bantlar eriyip bitiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence bana sorcak olursan arkadasım ram olarak 8gb daha iyi cuda agırlıklı istiyorsan nvıda tarafında düşün derım 1650 super çok iyi bir kart gel gelelım gunumuze artık 4gb bellek oyunları zorluyor ekstra ayar actıgında yetmıcek amd kartlarda sorun bende yasamadım daha hıc nvıda tarafını tutumuyorum tabıkıde hem parasal acıdan hemde fiyat ıcın amd dusunurdum senın kucuk bır arastırma yaptım
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI RX590 ARMOR 8G OC GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rx-590-armor-8g-oc-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    bu kartı alabılırsın biraz fiyat varkı var elvet ama butcem sınırlı dersende
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx580-gaming-armor-8g-oc-8gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    bu kartı dusun derım fiyatına göre cidden iyi kart sorunsuz son cıkan oyunları oynuyabılırsın.tavsiyem 2ci el kart alma derım kazı olaylarından sonra bioslarını degıstırıyorlar kartın performansı dusunuyor cok yoruluyor sıfır al bı kere al türk mantıgı :D

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.