Şimdi Ara

Rx 590 vs gtx 1660ti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    6500 TL bütçem var. Biraz aşma payı olabilir (en fazla 7000)
    Donanım arşivi kanalının dün yayınladığı sistemi almayı düşünüyorum.
    Sizce sistemdeki rx590 + 144hz 1ms monitör yerine 1660ti + 75hz 1ms monitör almalı mıyım? Fiyat hemen hemen aynı (5400 TL).
    Geri kalan 1100 TL ile ekipman almayı düşünüyorum.
    Sizce ekipmanı kısıp hem 1660ti hem 144hz 1ms monitör (5800 TL. Ekipmana 700 TL kalıyor) alsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salih Amel 07 -- 3 Haziran 2019; 23:9:21 >

• monitör kolay kolay degişmez ama ekran kartı degiştirilir

o yüzden 144 hz ve 590
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Gönlüm 1660ti + 144hz monitörden yana ama 590+ 144hz monitörle arasında 500 TL fark var. Yaklaşık 6500 TL bütçem var. Kasa (590+144hz monitör olan) 5300 TL geri kalan 1200 tlye ekipman almayı düşünüyorum. Sizce kasayi (1660ti+144hz monitör) 5800 TL yapıp ekipman dan feragat etmeli miyim?
  • Salih Amel 07 S kullanıcısına yanıt
    ben keyfimden feragat etmedim ama tabiki 1660ti daha güçlü bir kart dedigim gibi ekran kartı ileriki dönemlerde para biriktirip degiştirilir ama ekipman monitör 1 kere alırsın uzun süre kullanırsın aynı hard disk ssd gibi
    Teşekkürler. Peki toplam 1200 TL civarında mouse,kulaklık, klavye, mouse pad olarak ne önerirsiniz? Sizce marka seti mi yapayım? Aklimda 2. El Corsair k70 RGB rapidfire klavye, steelseries rival 650 mouse, steelseries qcq plus mousepad, steelseries arctis5 kulaklik var.
    Orucu açıyım musait olursam cevapların
    Teşekkürler. Allah kabul etsin.
  • Hocam ekipman için donanından vazgeçilir mi hiç salla ekipmanı azar azar zamanla alırsın ekran kartı arasında 500 tl oynuyo diyosun ekipman bütçeni cek 700 e 1660ti bütçesini karsılamıs oluyorsun ben yerinde olsam 1200 ekipman parasınıda donanıma yatırırdımda neyse;)
  • Gidip rampage, James donkey, gamepower gibi ucuz markalar almak istemiyorum. Ne kadar ucuz fiyata yüksek performans sunuyor olsalar da bu işin garantisi var, ürün kalitesi var. Ayrıca ne zaman bozulacak diye beklemek yerine sağlamini alırım hem içim rahat eder hem 4-5 yıl kullanırım.
  • 1660 ri gtx 1070 e yakın bi kart sakın Kacırma 144 hz bi monitörü beslemek kolay değil 100 fps ortalama alman lazım 144 hz monitörün hakkını vermek ıcın rx 590 deli gibi güç tüketmekte ayrıca fanları da sesli calısmakta soğutma işi amd kartlarda bira gürültülü...
  • Seçim senin kardeşim herkesin önceliği farklı düşük fps almak mı ekipman mı işte kararı siz vericeksiniz
  • 144hz Farkını gördüğünde 580 bile alsan iyiki 144hz almışım diyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih Amel 07

Gidip rampage, James donkey, gamepower gibi ucuz markalar almak istemiyorum. Ne kadar ucuz fiyata yüksek performans sunuyor olsalar da bu işin garantisi var, ürün kalitesi var. Ayrıca ne zaman bozulacak diye beklemek yerine sağlamini alırım hem içim rahat eder hem 4-5 yıl kullanırım.
    bu olayda aynı ayakkabı gibi. 500 tl verip baba marka ayakkabı alırsın her gün aynı ayakkabıyı giyer bıkarsın. diğer yandan 50 tl ye 10 çift ayakkabı alırsın her gün değiştirir giyersin. bu biraz zevk meselesi ama şunu biliyorum klavye olsun mouse olsun insan bir süre sonra yeni modelleri görünce sıkılıp onlardan almak istiyor. 4 5 yıl kullanırım gözüyle bakma bana sorarsan. işini görecek ekipmanını al büyük yatırımı demirbaşlara yap derim.
  • Bu yolun sonunda bütçeyi 7000e zorlayıp herşeyi almak gözüküyor :)
    Dostum para senin karar senin dedigin gibi ekran kartı illa degilir para biriktirisin eldeki kartı satar gider 2060 2070 e bile geçersin iş

Monitör ekipmanı almak gerisi illaki degişir

590 ve 144 hz daha optimal olcaktir eline bütçe geçtiğinde satar ozamanki iyi kartı kdv indirimi va inidirmi alırsın ki önümüz bayram belki bayram nisirimi yapar firmalar hiç 590 a gerek kalmaz bekle
  • 1200 liralık ekipman alıp 600 liralik monitör ile mi oynayacaksın. Müthiş
  • Hocam ekran kartını 2.el alsanıza?
    1660Ti+ 144hz yapıp 700₺ ekipman alınılabilir
    Rival 310+ SS QCK mousepad 200₺
    CoolerMaster Master Keys Lite L 260₺
    SteelSeries Arctis 3 340₺
    Toplam 800 ediyor
  • Monitör marka model?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.