Şimdi Ara

RX 6600 XT pegatron ipxsb-h61 anakart uyumsuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün ekran kartı almaya gittim ve rx 6600 xt aldım sonrasında evdeki bilgisayarıma bu ekran kartını takma kararı aldım ve taktım ardından ekran siyah bir şekilde olduğu gibi kaldı fakat kendi ekran kartımı taktığımda bir sorun olmadığını fark ettim işlemcim ise i3 2100 güç kutusu da 650 watt enerji veren bir psu yani sorunun ne olduğunu bir türlü anlayamadım başlattığım gibi görüntü gelmiyor ekran kartında bir problem olduğunu düşündüm ve arkadaşıma götürdüm ekran kartını onda mis gibi çalıştı windows 8 kullanmaktayım sorunun ne olduğunu bilen varsa yardımda bulunursa çok seviniririm

• BIOS güncelle diyeceğim de fason anakart sitesi olmadığı gibi güncel BIOS'u olmaz da şimdi onun. İmkanın varsa o anakarttan kurtul.

• Casper bilgisayarların lanet anakartı. Ondan herşeyi beklerim. Acil kurtulman lazım. Ekran kartları normalde x16 hızında pci-ex yolunda veri transfer ederler ama senin aldığın ekran kartı x8 hızında bağlantı kurabiliyor. Sorunun burdan kaynaklandığını düşünüyorum. Bölünmüş veri yolu hızını desteklemiyor olabilir. Keşke birkaç nesil eski nvidialara baksaydın gtx 1660 ti gibi. @MADARA THE GOD

• yeni sistem toplayacağım zaten birdahaki aya kadar en azından ekran kartını kullanmak istiyordum hiçbir şekilde kullanmamın imkanı yok mu

• sorun halloldu ilgilenen herkese teşekkür ederim

• MADARA THE GOD M kullanıcısına yanıt

Hocam hortlatacağım ama sorunu nasıl çözdünüz acaba? ipxsb h61 var bende rx 580 bağladım hiç bir sekilde ekran gelmiyor monitör sinyal yok diyor biosa dahi giremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.