16 GB (2×8) 3600Mhz Ryzen7 5800X Arkadaşlar, RX 6750 XT 12 GB, Ryzen7 5800X sisteme 650W 80+ Gold PSU alınır mı? Link bırakıyorum: Cooler Master 650w 80 Plus Gold Tam Modüler Sfx Power Supply Pc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol |
RX 6750 XT 12 GB sisteme Cooler Master V650 PSU alınır mı?
-
-
Güç kaynağı kalite ve watt olarak yeterli gelir. Belirtilen psu sfx form şeklindedir yani biraz ufak ve kısadır. Yani diğer normal atx boyutlarındakilere göre biraz kısadır şaşırmayın.
Yapı ile ilgili bir şey çalışmada sorun olmaz. Fakat link verilen yerde bir kişi yorumlarda bir satıcının gönderdiğinde sorun yaşamış o yorumlara bir göz atın isterseniz.
Normal atx boyutunda bir şey arıyorsanız başka psulara bakın.
-
Ben olsam almam o psu yu. Tamam kaliteli ama o psu mini itx sistemler içindir dolayısı ile daha küçük kabloları ise çok kısadır.Kasaya uymaz. mini itx ekran kartları ve bilimum işlemciler için tasarlanmış.Dolayısı ile hacmi küçük olunca masaüstü bileşenlerinde zorlanacaktır ve psu içerisinde yer alan devreleri soğutan bakır/alüminyum yetersiz gelecektir..
Onun yerine o fiyat bandında ben olsam Fsp 650W 80+ Pro (Hyper H3-650) alırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 29 Mayıs 2023; 22:19:2 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X