Şimdi Ara

RX 6800 SWİFT VS RX 6750 MERC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar acil yanıt verirseniz süper olur iki kart aklımı çok karıştırdı fiyatları neredeyse aynı 6800 kendi içinde en düşük 6750 olan ise kendi içinde en yüksek model sizce hangisi???

*Başka kart önerilerine de açığım bu bütçeye yakın*

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Xfx ten marka olrk tereddütün varsa hiç tereddütsüz tercih edebilirsin, yıllarca nvidia ya kart üretmiş eski bir firma.

• GuvenDMRK kullanıcısına yanıt
    Yo biliyorum xfx in sağlam oldugunu ama model olarak kararsız kaldım yani 6800 6750 den daha iyi ama fiyat olarak 6800 ün kötü modeli ile 6750 nin iyi modeli aynı sizce ne yapmalıyım

• Muhammetxp12 M kullanıcısına yanıt

Kötü göreceli bir kavram ama 6800 ün çöpü bile olsa, sonuçta 6800, yani böyle bir durumda mantıklı olan 6800 alman.

Galiba dediğiniz gibi ama bilmiyorum 6750 de yeni çıktı ya hani ama dediğiniz gibi sonuçta 6800 6800 dür

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    😳🤨

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başka konunda cevap vermiştim , xfx markasını kendimde kullanıyorum, xfx 6800 swift olabilir diye çipset gücü ve fps önemli ise.

Dün ince hesapta cuma gecesi o kart yine güzel fiyattan satıldı umarım almşsındır :)

Rx 6800 swift modelini kullananlar genelde memnunlar kullanıcı yorumlarında.

Fatal1ty.  

• Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    Kaçırdım... :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.