Şimdi Ara

RX1300PRO TD256E 3D mark03ten 9000 puan alırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6000 civarı almıştır kesin de sürücü versiyonu hangisi?Kartı önerdiklerimiz sorun yaşarsa bilmemiz gerekir ne yapılacağını.
  • ATI Catalyst 5.12 beta yüklemiştim dalgalanma düzeldi daha sonra resmi Catalyst 5.12 yükledim şu an sorunsuz
    quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

6000 civarı almıştır kesin de sürücü versiyonu hangisi?Kartı önerdiklerimiz sorun yaşarsa bilmemiz gerekir ne yapılacağını.
  • bence yüksek puan alması sürücü ile ilgili degil Catalyst 5.12 ve 5.8 ilede yaptıgımda aynısı oldu
  • benim çözemediğim olay senin işlemci kodu ney 2700 ghz e çıkmış.benimki 2800 mhz yapıyor ama daha 3 ghz i göremedim seninki 2700ghz yapıyo

• yanlış yazmışım
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

benim çözemediğim olay senin işlemci kodu ney 2700 ghz e çıkmış.benimki 2800 mhz yapıyor ama daha 3 ghz i göremedim seninki 2700ghz yapıyo
  • Sağol.
  • Bu kartın ramleri aslında default 1000mhz 2NS ddr2 ram.RAM leri de arttır ve bence bu kart en fazla 8000 alır ama bence 9k imkansız değil ama çok zorlar700 1000 OLURSA ALIR..eĞER CESARETİN VARSA Vcore lade oyna.Zaten defaultu acaip az 0,85 volt sadeceÜstüne bide fan bağla.Kullan.Ancak böyle 9k ya yaklaşır belkide Cpu sayesinde alır
  • herşeyi default ayarlara çevirip 3Dmark03 ükaldırıp tekrar kurdum 5.12 sürücüsünü kaldırıp tekrar kurdum bios ayarlarını tekrar elden geçirdim şuan alması gereken puanı aldı 6766 ve bu sefer test sırasında herhangi bir sorun oluşmadı
    herkese teşekkür ederim yorumları için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut.k -- 13 Aralık 2005, 15:04:15 >
  • Eh default ancak bu kadar alırdıı zaten ama bence onun RAM lerini 1000 e kadar çıkar.RAM lerin defaultu zaten 1000mhz 2NS ddr 2 ram.Bence şansını bir dene
  • Az bi oc ile 7500 alırsın.
  • bugün biraz daha ugraşacagım ancak iyibir OC tool arıyorum atitool ve rivaturner işlemciye izin veriyor ancak ramleri 400 den 401 çıkarsam makinayı kitleyip reset atıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: GusFraba

Az bi oc ile 7500 alırsın.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4844200/tm.htm adresini incele.
    OC risklidir.İleride performans isteyen oyunlarda yaparsın.Boşver şimdilik.
  • milletin bas bas bagirdigi , ve turkiyeye gelen tum seride dalgalanma sorunu var dedigi problem bir surucuyle duzeltilbiliyormuymus ??

yuzlerce insan sirf bu yuzden bu karti almaktan vazgecip x550 vs ye yoneldi.
  • valla bende götürecektim iade edecektim beta 5.12 beta yükledim düzeldi hatta donanım haberde araştırdım yazdım çizdim bir sonuca varamadım fazla kimsede olmadıgından bir cevap alamadım şu an memnunum karttan ancak başkalarını bilmem ancak sürücü deyip geçmemek lazım donanım haberin ana sayfasında şemalarla gösterildigi üzere %3-5 neyse performan artışı oldugunu gösteriyor inanıp inanmamak sana kalmış unpop
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

milletin bas bas bagirdigi , ve turkiyeye gelen tum seride dalgalanma sorunu var dedigi problem bir surucuyle duzeltilbiliyormuymus ??

• yok ben de dusunuyorum bu karti ama tirsiyorum o yuzden x550 ye yoneldiydim ama eger dedigin gibiyse neden olmasin ??

quote:

Orjinalden alıntı: Mesut.k

valla bende götürecektim iade edecektim beta 5.12 beta yükledim düzeldi hatta donanım haberde araştırdım yazdım çizdim bir sonuca varamadım fazla kimsede olmadıgından bir cevap alamadım şu an memnunum karttan ancak başkalarını bilmem ancak sürücü deyip geçmemek lazım donanım haberin ana sayfasında şemalarla gösterildigi üzere %3-5 neyse performan artışı oldugunu gösteriyor inanıp inanmamak sana kalmış unpop
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

milletin bas bas bagirdigi , ve turkiyeye gelen tum seride dalgalanma sorunu var dedigi problem bir surucuyle duzeltilbiliyormuymus ??

• Bu kart için 6700 puan bile çok iyidir nede olsa giriş seviyesi.Oha yav bizdekide şansmı,200$ verdik 6800 le aldık,12/5 açılmadı o/c ile anca 9600 puan alabiliyoruz(Yakında 10k deviricem gerçi ama)
  • bende dusunuyordum bu kartı almayı ancak soylentilerden dolayı bende tırstım.
    sendeki asus mu yoksa sapphire mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.