Şimdi Ara

RX480 Halletikte'de Kasa Neden Isınıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ayakliPC

Bu kasa filtreden önce kablo yönetimi yapılarak toparlanmalı.

Akasa Venom Pico, kullandığı ayak yapısı sebebiyle AMD işlemci ailesi için başka türlü monte edilemez. En fazla fan yukarı bakabilir ki bu da çok tasvip edilen bir montaj şekli değildir. Yani Intel montajı gibi fan, RAM'lere bakamaz.

Önceki mesajımda fark edip o yüzden fan yönlerini yazmıştım, videonda da gördüğüm kadarıyla arkadaki egzoz fanın yanlış yöne bakıyor.
    Şu an arkadaki fanın kasanın içerisine hava üflüyor. Bunu ters çevirmen gerek, o arkadaki fan kasa içerisindeki sıcak havayı kasanın dışına atmak için var.

Kasa içerisindeki kabloları da biraz toparlarsan bir şeyi kalmaz gibi görünüyor.

Hocam Allah Razı Olsun Senden Melek Gibi Yetiştin Hemen Fanın Yerini Değiştirdim Resident EVil 7 Yarım Saat oynadım ısı derecesi sabit kaldı saolasın çok teşşekür Ederim Hata Resim Çektim
     RX480 Halletikte'de Kasa Neden Isınıyor

• guc kaynaginin kotu olmasi da isinma yapabilir ama kapak acikken isilarda cok farkediyorsa kasa sogutmasi iyi degildir.coolnquiet c1e islemciyi gerekmediginde yavas calistirir faydali ayarlardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erron_Black

quote:

Orijinalden alıntı: ayakliPC

Bu kasa filtreden önce kablo yönetimi yapılarak toparlanmalı.

Akasa Venom Pico, kullandığı ayak yapısı sebebiyle AMD işlemci ailesi için başka türlü monte edilemez. En fazla fan yukarı bakabilir ki bu da çok tasvip edilen bir montaj şekli değildir. Yani Intel montajı gibi fan, RAM'lere bakamaz.

Önceki mesajımda fark edip o yüzden fan yönlerini yazmıştım, videonda da gördüğüm kadarıyla arkadaki egzoz fanın yanlış yöne bakıyor.
    Şu an arkadaki fanın kasanın içerisine hava üflüyor. Bunu ters çevirmen gerek, o arkadaki fan kasa içerisindeki sıcak havayı kasanın dışına atmak için var.

Kasa içerisindeki kabloları da biraz toparlarsan bir şeyi kalmaz gibi görünüyor.

Hocam Allah Razı Olsun Senden Melek Gibi Yetiştin Hemen Fanın Yerini Değiştirdim Resident EVil 7 Yarım Saat oynadım ısı derecesi sabit kaldı saolasın çok teşşekür Ederim Hata Resim Çektim
     RX480 Halletikte'de Kasa Neden Isınıyor

Hallolduğuna sevimdim.
    İyi eğlenceler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.