Eleştirecek bir taraf bulamadım.. Bence parçaları güzel seçmişsin |
Rx6600 vs Arc750 (2. sayfa)
-
-
Hocam 6400 e rx6700 10 GB xfx 5 aylık buldum.
Sistem şöyle oldu
R5 3600 ve 32 GB DDR4 ram var arc750 ile o fiyat farkına değecek fark var mı?
Edit: 6200 e aldım hocam kargo dahil umarım pişman olmam.
Sistemin son hali şöyle oldu maliyet açısından
R5 3600 1650 TL İkinci El
Asrock B450 1500 TL Sıfır
Crucial 16x2 3600 MHz ram 1750 Tl Sıfır
Kioxia Exceria G2 500 GB M2 SSD 900 TL Sıfır
Bitfenix Kasa 1200 TL Sıfır
Thermalright Assansins Çift fanli Sıfır 1000 TL
MAG256F Monitör Sıfır 3500 TL
Sadece power kaldı 1000 TL ye 650W FSP falan bulabilirsem onu alacağım ikinci el garantili.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackWondo -- 1 Aralık 2024; 20:4:37 > -
Güle güle kullan . Bundan sonrası keyfini çıkartmak. Güzel kart .
-
5 den aşağı düzgün arc750 bulamadım 4.5a anlastigim satilinca bu denk geldi xt olsa daha iyi olurdu ama gerek görmedim farka.
Teşekkürler hocam.. -
Hocam sistem geldi kurdum, fakat boştayken işlemcide sıcaklıklar ortalama 45 55 arası değişiyor oyunda ise 70 dereceleri görüyor.
kullandığım soğutucu normalde boştayken 30 35 yükteyken 55 60 görmesi gerekmez mi ne gibi sıkıntı olabilir macunu düzgünce sürdüm altındaki jelatini vs. çıkardım işlemci bozuk olduğu için vs. olabilir mi?
gaming.gen.trThermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantilihttps://www.gaming.gen.tr/urun/407574/thermalright-assassin-spirit-120-plus-v2-120mm-4-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
-
Aslında verdiğim değerler tehlike sınırlarının altında. Kasanın hava akışı ve oda sıcaklığından kaynaklı olabilir. Fakat bir sorun olup olmadığından emin olmak istiyorsan işlemciye yüklenen bir uygulama ile işkence testi yapabilirsin birkaç saat.
Bilgisayar kitlenmezse - kapanmazsa sorun yok demektir.
-
Selamlar , prime95 programı ile işlemciye aşırı yük bindirin yaklaşık 10dk denemeniz kafi olacaktır . Kapanma , mavi ekran vs olmuyorsa en fazla ulaştığınız sıcaklık değerini yazarsanız düşüncelerimi iletebilirim
-
0 errors 0 warnings herhangi bir kapanma vs. olmadı ama BF1 de oyuna girdiğimde acayip kasıyor Pc ve boştayken kendi kendine bazen 40c iniyor bazen 55 lere çıkıyor.
-
Hocam kapanma vs. olmadı ama virüs vs girmiş olabilir mi formatlayayım mı
-
directx function getdeviceremovedreason failed with dxgi_error_device_hung hatası da alıyorum oyundan atıyor yaklasık yarım saat oynadıktan sonra.
-
Format atmak işe yarayabilir. Fakat işkence testinde donma , kapanma olmuyorsa sıcak kaynaklı bir sorun var diyemem.
-
80 82 derece arasında gitti geldi hocam -
Format attım tekrardan , prime95 testine soktum herhangi bir hata yoj ama işlemci sıcaklığı 92 dereceyi görüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X