Şimdi Ara

Ryan Donk'un transferi kesinleşti. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
4.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek tak alıntı yapmayacağım onlar kendilerini çook iyi biliyo zaten

işte bu adamlarla futbol konuşuyoruz... yine haklı çıktık yine haklı çıktık!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

quote:

Orijinalden alıntı: Pabliato

Birader senin gibi adamların haklı çıktığı hiçbir zaman olmadı. böyle gelenekci,metin oktay edebiyatı yapan adamlara laf anlatmıyorum. dursun-hamza konusunda hiç yanılmadım,bunda da yanılmayacağım. senin gibi mizuhara felan var. ölümüne destek vermiyorum ben , eleştirimi yaparım.

sorunu da gelecek olursak . ne yazmşım ben orda , devre arasında devrim mi beklemişim ben,yarı dönemde iyi oyuncu alamazsın zaten demişim. alacağın alternatif olur , elinde o kadar çöp varken gidip niye bir çöp daha alıyorsun acaba ? hamzanın çöpleri yetmedi mi daha ? lig arasında devrim dediğin ; sneijder-drogba gibi olur. onların da durumu ortadaydı. bir daha zor olur öyle şeyler. paran yoksa alma .

diyorum ya senin gibi tiplere laf anlatmak beni boğuyor. ama anlatacam.

beşiktaş'ta ki oyunculara bak , oynadıkları oyuna bak aldıkları paraya bak. donk gibi bir adama 1.5-2m vereceksin. rezalettir bu. daha bunun nesini savunacaksın acaba ? savunursun gerçi, galatasaray ruhu metin oktay felan ali samiyen felan felan.

ligte şampiyon olacağını mı sanıyorsun sen ? bu kadro ile avrupa liginde de bir şey yapamazsın. ne için yaptın bu transferi ZTK için mi ?

Donk gibi adama 1-2 m vermek mi mesele bu durumda? Donk'dan daha iyi bir oyuncun var mı senin elinde? Orta sahada sert oynayabilecek, güçlü bir fiziğe sahip oyuncun 1 tane bile var mı elinde? Yemin ederim saçma sapan konuşuyorsun ya. Gelenekçi falan da değilim.

Çapsızların kafalarına taş düşer de cuk diye oturacak kaliteli sağ bek ve yüksek bitiriciliğe sahip forvet alabilmeyi akıl ederlerse evet, şampiyon olabilme ihtimalimizin olduğunu düşünüyorum. Asıl sorun buna inananlarda değil, senin gibi Galatasaray adının olduğu yerde umudunu kaybedebilenlerde.

Ligin en iyi kalecisi ve 10 numarası halâ bu takımda. Her şeye rağmen ligde en çok gol atan takım. Muslera, Carole, Chedjou, Denayer + kaliteli bir sağ bek ve form tutmuş Donk ile gol yeme sorununu da çözer bu takım. Kafanı yorma sen.

• quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Başarı ve büyük takıma aç hırslı bir futbolcu. Canını dişine takar eminim. Hayırlısı olsun.

Afam okadar rahat ki rica edecez adama nerdeyse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparks1907

2 bidon yan yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İyi transfer. hem stoper hem orta da oynar. takıma güç katacağı kesin. söyle pişmiş adam alalım artık yeter.

Bunu yapmayaydın iyiydi kanka ;(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İyi transfer. hem stoper hem orta da oynar. takıma güç katacağı kesin. söyle pişmiş adam alalım artık yeter.

çok ileri görüşilü çok bilmiş bir dediği bir dediğini tutmayan vizyoner caner yine ileri görüşlülüğünü konuşturmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

çok ileri görüşilü çok bilmiş bir dediği bir dediğini tutmayan vizyoner caner yine ileri görüşlülüğünü konuşturmuş..

Adam (Caner) üstelik Fenerbahçeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Bu tarz ligden yabancı alınan topçular fener'e yarıyor genelde

örnek webo,bizde daha pek tutmadı.

Ahhh ahh bunu bile ön göremeyen adamlar yönetiyor bizi
  • donk iyi bir futbolcu.

ligde en cok ikili mucadele kazanan adam

hala futbola bireysel bakiyorsunuz takimin takim savunmasi yok.fiziksel olarak gucsusuz .

takimin iyi bir planlamaya ihtiyaci var. takimda buda gs da oynarmi denecek oyuncu yok.

donk un yaninda selcukdan.daha direncli daha cok.kosan ikili mucadelesi daha iyi bi adam lazim .

bu seneyi bence yonetim taraftar medya p.c etti.sen hamza hocaya guven sezon.sonu basarisiz olursa tukur bu adam birlik beraberligi sagladi birak.kendi kursun takimi hesap vericek olan o.taraftarda sinifta kaldi bence.

surekli huzursuzluk cikardi.altida oyuldu.

sinan sneijder podolski

bu hat gayet iyi bi 3 lü kim itiraz eder bu 3 luye.40 gol atar sezonda.

birde fw al tamam.

burakin yerine 1 adam alcakti tamamdi drogba elmander tarzi.

selcuk yerinede daha mucadeleci bi adam .

chedjou yanina bi tane hava toplarina hakim sert bi stoper.

tarikda bu takimda oynar sabride carole da tabiki daha iyileri alinabilir.

ama bunlar gorevlerini yapabilecek adamlar ust duzey olmasalarda bjk de ust duzey bekmi var .takim.defansini iyi yapiyorlar.cabuk geri donup iyi kapaniyorlar.

gomez i biz alsak su anda lider bizdik

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

lig için çok iyi transfer

.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

şu transferi sadece umutun kontratından çıkacağız diye istiyordum o da olmayacksa tamamen rezalet iş bilmezllik.

daha gelmeden dedik çöp diye
  • Ö.Ö dünyanın en büyük balonudur.Transferleri de skandaldır.
  • Adama neden laf söylüyorsunuz donk kasimpasa da gayet iyiydi biz de batırdı.

Cogu kisi iyi transfer dedi. İykı çöp dediniz de konuşacak konunuz oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ara transferde döneminde rezil bir transfer hamlesi olduğunu söylemiştik. Konu içine bakın ibretlik mesajlar var. Upladık ama taraftar olarak takıma ihanet edenleri görüyoruz.
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    kattı mı dinamizm
  • Konu "ben haklı çıktım yeaa" ego tatmin konusuna dönmüş. Ne oldu yani Donk iyi performans göstermedi sen "çöp" yazdın diye futbolu çok iyi bilen biri mi oldun yani? Bir futbolcu gelir kimileri iyi kimileri kötü der, futbolcu iyi çıkınca kimse bir konu hortlatmaz ama kötü çıkınca hemen uplama yapılır "yğaaa bon domiştim" diye uplatılır ve ego kasma işlemi tamamlanır. Evet siz süpersiniz, çok bilgisiniz, siz futbolun duayenisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 27 Haziran 2017; 18:48:2 >
  • Efsane kapağı tekrar gördüm tekrar irkildim

Forumdaki beşiktaşlılar R.I.P 2002-2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 27 Haziran 2017; 20:3:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

20 yılda 3. Bu arada sizin 14 sene şampiyon olamadığınız dönemi hatırla der giderim. En az 4 sene şaibeli şampiyon oldunuz ne anlatıyosun sen fazla gaza gelme yani Oburix

''Bu arada sizin 14 sene şampiyon olamadığınız dönemi hatırla der giderim''

Ya bu Beşiktaşlılar da olmasa kime güleceğiz acaba. 14 yıllık şampiyon olamadığımız dönemi hatırlayacakmışız. Gel beraber hatırlayalım o dönemi. Sonra kaçmak yok ama tamam mı?

Hayatın acımasız gerçeklerinden birinden bahsedeceğim.

Birincisi,

Galatasaray'ın 14 yıllık şampiyonluk hasreti başladığında şampiyonluk sayıları şu şekildeydi:

Fenerbahçe 6
    Galatasaray 6
    Beşiktaş 3

14 yıl sonra şampiyon olmadan önceki son sezon durum:

Fenerbahçe 11
    Galatasaray 6
    Beşiktaş 4

Yani Galatasaray 14 yıl şampiyon olamamış ama senin takımın ona rağmen Galatasaray'ı yakalayamamış bile. O koca 14 yıllık arada sadece 1 kez şampiyon olabilmişsiniz o da 1981-1982 sezonu.

İkincisi,

Sen şimdi Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı diye gülüyorsun ya,
    Galatasaray, 1972-73 ile 1985-1986 arası 13 sezon şampiyon olamadı.
    Beşiktaş, 1966-1967 sezonundan sonraki ilk şampiyonluğunu 1981-1982 sezonunda almıştır. Yani 14 sezon şampiyon olamamıştır.

Ama hiçbir yerde Beşiktaş 14 sezon şampiyon olamadı, 1967'den 1982'ye uzanan şampiyonluk hasreti vs. diye bir şey okuyamazsın. Çünkü sizin kalibrenizdeki bir kulüp için bu oldukça doğal bir durum, Galatasaray için ise bir başarısızlık.

Ayrıca Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı, şampiyonluk sayısında Fenerbahçe'nin 5 adım gerisine düştü. Ona rağmen bugün Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı. Bu utanılacak değil gurur duyulacak bir şey. Siz ise zaladlarda, tofaşlarda kaldınız. Banko buna vereceğin cevabın içinde de bunlar olacaktır, çünkü başka bir şey bilmezsiniz.

Ortalık kan revan içinde kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

quote:

Orijinalden alıntı: Louise Attaque

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Hayranı

20 yılda 3. Bu arada sizin 14 sene şampiyon olamadığınız dönemi hatırla der giderim. En az 4 sene şaibeli şampiyon oldunuz ne anlatıyosun sen fazla gaza gelme yani Oburix

''Bu arada sizin 14 sene şampiyon olamadığınız dönemi hatırla der giderim''

Ya bu Beşiktaşlılar da olmasa kime güleceğiz acaba. 14 yıllık şampiyon olamadığımız dönemi hatırlayacakmışız. Gel beraber hatırlayalım o dönemi. Sonra kaçmak yok ama tamam mı?

Hayatın acımasız gerçeklerinden birinden bahsedeceğim.

Birincisi,

Galatasaray'ın 14 yıllık şampiyonluk hasreti başladığında şampiyonluk sayıları şu şekildeydi:

Fenerbahçe 6
    Galatasaray 6
    Beşiktaş 3

14 yıl sonra şampiyon olmadan önceki son sezon durum:

Fenerbahçe 11
    Galatasaray 6
    Beşiktaş 4

Yani Galatasaray 14 yıl şampiyon olamamış ama senin takımın ona rağmen Galatasaray'ı yakalayamamış bile. O koca 14 yıllık arada sadece 1 kez şampiyon olabilmişsiniz o da 1981-1982 sezonu.

İkincisi,

Sen şimdi Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı diye gülüyorsun ya,
    Galatasaray, 1972-73 ile 1985-1986 arası 13 sezon şampiyon olamadı.
    Beşiktaş, 1966-1967 sezonundan sonraki ilk şampiyonluğunu 1981-1982 sezonunda almıştır. Yani 14 sezon şampiyon olamamıştır.

Ama hiçbir yerde Beşiktaş 14 sezon şampiyon olamadı, 1967'den 1982'ye uzanan şampiyonluk hasreti vs. diye bir şey okuyamazsın. Çünkü sizin kalibrenizdeki bir kulüp için bu oldukça doğal bir durum, Galatasaray için ise bir başarısızlık.

Ayrıca Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadı, şampiyonluk sayısında Fenerbahçe'nin 5 adım gerisine düştü. Ona rağmen bugün Türkiye'nin en çok şampiyon olan takımı. Bu utanılacak değil gurur duyulacak bir şey. Siz ise zaladlarda, tofaşlarda kaldınız. Banko buna vereceğin cevabın içinde de bunlar olacaktır, çünkü başka bir şey bilmezsiniz.

/>

Kahkaha attım

• Verdiğim ayarı ben bile unutmuşum
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.