Şimdi Ara

Ryan ve wizz air

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki havayolu şirketi avrupa içi çalışıyor. Ama oldukça ucuzlar sebebi nedir acaba?

Ben fransaya gideceğim. Direkt gitmek yerine burdan Thy ile macaristan ordan ryan air daha ucuz oluyor öyle yapmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Bu iki havayolu şirketi avrupa içi çalışıyor. Ama oldukça ucuzlar sebebi nedir acaba?

Ben fransaya gideceğim. Direkt gitmek yerine burdan Thy ile macaristan ordan ryan air daha ucuz oluyor öyle yapmalı mıyım?

Erasmus yaptığımız dönemde sıkça kullandığımız havayolları. Allah razı olsun sayelerinde 8-10 ülkeye kolayca gittik geldik. Ucuz olmalarının sebebi genellikle ineceği şehirlerin 1-1.5 saatlik uzaklıkta bir havaalanına iniyor olmaları :D aslında şöyle düşününce uçak biletine 20-30 euro shuttlerada bi 10-20 euro arası para bayılmışız. Yinede sanırım bir lotzdan yada diğer havayollarından daha ucuza oluyordu.

Dediğim gibi sağlam havayolu şirketidir rynair , 1 defa delay yaşamadık ama şehrin uzağında bir havaalanına iniyor + kabin yükün sınırlı + yiyecek içecek servisi paralı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LadyAmerica

quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Bu iki havayolu şirketi avrupa içi çalışıyor. Ama oldukça ucuzlar sebebi nedir acaba?

Erasmus yaptığımız dönemde sıkça kullandığımız havayolları. Allah razı olsun sayelerinde 8-10 ülkeye kolayca gittik geldik. Ucuz olmalarının sebebi genellikle ineceği şehirlerin 1-1.5 saatlik uzaklıkta bir havaalanına iniyor olmaları :D aslında şöyle düşününce uçak biletine 20-30 euro shuttlerada bi 10-20 euro arası para bayılmışız. Yinede sanırım bir lotzdan yada diğer havayollarından daha ucuza oluyordu.

Dediğim gibi sağlam havayolu şirketidir rynair , 1 defa delay yaşamadık ama şehrin uzağında bir havaalanına iniyor + kabin yükün sınırlı + yiyecek içecek servisi paralı

Anladım hocam. Skyscanner de fransa macaristan arası 26 lira gözüküyor mesela ki harika bir rakam bence direkt uçmadığıma değecek bir fark çıkıyor. Bavul yüküne bir bakayım en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ryanair ve Wizzair gibi firmaların ucuz olmasının onlarca sebebi var şimdi tek tek yazmaya gerek yok. Ama Öncelikle Pegasus'a bakmanı öneririm. Pegasus da eskiye göre daha düşük fiyat politikası uyguluyor. Ucuz bilet denkgetirebilirsen Fransa'ya direk Pegasus'la gidebilisin. Olmazsa Macaristan'a Pegasus'la gidebilirsin. Bazı günler Wizzair'e göre daha ucuza gidiyor...
    Ryanair ve Wizzair gibi firmalardan bilet alırken detaylara çok dikkat edin. Herşeyden para kazanmaya çalışırlar. Valizler paralı. Ağırlık limiti 100 gr bile geçse, uçağa alınan valiz boyutu kurallardan 1 cm bile fazla olsa uçağın kapısında 40-50 euro gibi fahiş paralar ödemek zorunda kalırsınız. Havaalanında check-in paralı. Check-in'i önceden yapıp biletinizin çıktısını almanız gerekiyor. Havaalanına bilet çıktısı olmadan giderseniz. Sadece kağıt bilet kesmek için 20-30 Euro alırlar... Bu detaylara dikkat ederseniz gayet uygun fiyatlara yolculuk yapabilirsiniz.
    Zaten maddi durumunuz çok iyi değilse ve konforunuza çok düşkün değilseniz Türk Hava Yolları'na bakmayın bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Ryanair ve Wizzair gibi firmaların ucuz olmasının onlarca sebebi var şimdi tek tek yazmaya gerek yok. Ama Öncelikle Pegasus'a bakmanı öneririm. Pegasus da eskiye göre daha düşük fiyat politikası uyguluyor. Ucuz bilet denkgetirebilirsen Fransa'ya direk Pegasus'la gidebilisin. Olmazsa Macaristan'a Pegasus'la gidebilirsin. Bazı günler Wizzair'e göre daha ucuza gidiyor...
    Ryanair ve Wizzair gibi firmalardan bilet alırken detaylara çok dikkat edin. Herşeyden para kazanmaya çalışırlar. Valizler paralı. Ağırlık limiti 100 gr bile geçse, uçağa alınan valiz boyutu kurallardan 1 cm bile fazla olsa uçağın kapısında 40-50 euro gibi fahiş paralar ödemek zorunda kalırsınız. Havaalanında check-in paralı. Check-in'i önceden yapıp biletinizin çıktısını almanız gerekiyor. Havaalanına bilet çıktısı olmadan giderseniz. Sadece kağıt bilet kesmek için 20-30 Euro alırlar... Bu detaylara dikkat ederseniz gayet uygun fiyatlara yolculuk yapabilirsiniz.
    Zaten maddi durumunuz çok iyi değilse ve konforunuza çok düşkün değilseniz Türk Hava Yolları'na bakmayın bile.

O ucuz fiyatların altında ne hileler yatıyormuş demek sağolasın

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    Hile denemez.. Maliyetleri düşürerek bu kadar uygun fiyatlara yolculuk edilmesini sağlıyorlar. Adamlar zaten kuralları açık açık belirtmişler. Yani kuralları bildikten sonra çok ucuza uçabilirsiniz. Örneğin ben Budapeşte'den Madrid'e 45-50 TL'ye gittim. Yolculuk 3 saat sürüyor. THY'nin 3 saat süren en ucuz uçuşu 500 TL falandır heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastianbjk -- 23 Aralık 2015; 14:44:24 >
  • valiz olayı yok, el bagajıyla seyahat edenler için UYGUNDU. iu an nasıl bilmiyorum ama bi ara istanbul budapeşte gt gel 29 € gibi komik bi rakamdı.
    valiz protokolleri çok acımasız, 29 € bilet satıp 40 € valiz ücreti aldıklarını bilirim
  • adnansetek kullanıcısına yanıt
    Türk Hava Yolları ile gitmek daha mantıklı bu bahsettiğiniz low coast şirketler yolcudan para kazanmaya bakarlar.Riske atmamak en iyisi.Promosyon biletlerle THY'de gayet ekonomik fiyatlara uçuş yapıyor fransa yoğun bir hat olduğu için buna göz atmanızı öneririm.http://www.turkishairlines.com/tr-tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan9052

Türk Hava Yolları ile gitmek daha mantıklı bu bahsettiğiniz low coast şirketler yolcudan para kazanmaya bakarlar.Riske atmamak en iyisi.Promosyon biletlerle THY'de gayet ekonomik fiyatlara uçuş yapıyor fransa yoğun bir hat olduğu için buna göz atmanızı öneririm.http://www.turkishairlines.com/tr-tr

En iyisi sağolun . Daha hiç uçağa binmedim. Tecrübe olmadan o firmalara bulaşmamak en iyisi.

• londra =>edinburgh / edinburgh => londra aldım.. normalde bagajsız bilet fiyatı 44.98 sterlin.. ama 25'er sterlinden 2 tane gidiş dönüş için 20'şer kg'lık
    valiz satın alınca fiyat 93.82 sterlin yaptı. Tabi bunun içinde 1.84 sterlin kredi kartıyla aldığım için hizmet bedeli ya da komisyon gibi bir şey de var

Ryan ve wizz air
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

londra =>edinburgh / edinburgh => londra aldım.. normalde bagajsız bilet fiyatı 44.98 sterlin.. ama 25'er sterlinden 2 tane gidiş dönüş için 20'şer kg'lık
    valiz satın alınca fiyat 93.82 sterlin yaptı. Tabi bunun içinde 1.84 sterlin kredi kartıyla aldığım için hizmet bedeli ya da komisyon gibi bir şey de var

Ryan ve wizz air

sırt çantası ile gideceğim. sorun olacağını sanmam.

• hayır olmaz ama onu da check-in bankolarının önünde tartıyorlar; 8km'dan 1gr fazla olsun ücret alıyorlarmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.