Şimdi Ara

Ryanair uçuşları deli indirimli diyebilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türkiyeden uçuşu olmamak ile birlikte olur da yurtdışına gidenlerin başka yerlere uçma planları varsa degerlendirebilirsiniz bence. Daha önce uçma fırsatım oldu. Bildiğin pegasus konforu ama cidden çok ucuz.

https://www.ryanair.com/gb/en/plan-trip/explore/flight-deals-and-sales

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• türkçe yok bu şirketten tüy almam
  • Pegasus konforu derken? 🙃

• Firmayı ilk defa görüyorum ama bu fiyata uçuş olur mu yav? Bu fiyattansa cidden bedava da site ne kadar gvenilir? İstanbuldan uçus var mı bakmak gerek?

EDİT: TÜRKİYE'Yİ GÖREMEDİM TÜRKİYEYE GELİŞ VE GİDİŞ YOK FİRMANIN TÜRKİYEYLE ALAKASI YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercan dede -- 19 Ekim 2016; 21:33:57 >
  • Biz bu fiyatlara otobüs bileti alamıyoruz adamlar uçak bileti satıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • varşova brüksel 6€ya uçmuştum.

yalnız ryan air çok bilindik. yeni duymanız garip

bunun gibi wizzair easyjet de var
  • 2.3 defa seyahat ettiğim bir firma tek dikkat etmeniz gereken nokta bagaj kg'su aşarsa kg başına 20 euroya ýakın para istiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İngilterede yasamiyosan bi ise yaramaz

• Berlin'den Bruksel'e gidiş dönüş 19Euroya uçtum bu yaz. Fiyatları cok uygun.Bagajınız yoksa tavsiye olunur. 8 kg kabin ücretsiz.Ama alta bagaj veriyorsanız bilet ücretinden fazlaydı.
  • 3 - 5 euro ya uçmuşluğum vardır. Pegasus bundan daha iyi bence. koltuk araları çok dar, her türlü sıvı ve gıda bunlarda da parayla, nerdeyse her uçuşta çekiliş bilmem ne bileti satmaya çalışırlar.

bagaj hakkın yok (astronomik ücrete tabi) el bagajı alabilirsin sadece yanına. Adamlar bi ara koltukları kaldırıp otobüs mantığıyla yolcu taşımayı bile düşünmüşler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabin bagaji tekerlekli valiz oluyor diyorlar. Bizzat test eden var mi. Mezurayla olcuyorlar mi

• Daha once (erasmusta) defalarca kullandigim bir firma ryanair. Irlanda firmasidir.

Ben bile inanamamistim ama polonya'dan(gdansk) isvec'e (stockholm) 7 euro'ya bilet almis ve gitmistik. 15, 20, 30 euro'ya onlarca kez aldim. Hatta 37 euroya bilet alinca pahali oldu yauv diye uzuluyorduk

Bir de wizzair var fakat darbe'den sonra turkiye'den cekildi. Tavsiyem oncelikle Turkiye'den atina veya budapeste'ye, oradan da ryanair veya wizzair ile tum avrupa'ya. Bir gun memur olursam ilk yaz tatilimde Izlanda'ya gitmeyi planliyorum, Budapeste'den ve Viyana'dan 150 tl gibi bi rakam

Önemli not: kesinlikle kabin bagajınızı ölçüyorlar(havaalanından havaalanına değişiyor ama yüzde 80 ölçüyorlar). Firma, internet sitesinde yazan kural ne ise kesinlikle uyguluyor(ucuz biletin acısını böyle alıyorlar), mutlaka uyunuz kurallarına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuiNatioN -- 19 Ekim 2016; 21:58:51 >

• boombip kullanıcısına yanıt
    Kabin boy tekerlekli valiz kabul ediliyor. Olculer 55x40x20 olmali. Ucaga binmeden demirden birsey var onun icine koyup bakiyorlar sigmazsa ekstra ucret talep edebiliyorlar. Hatta bunun yaninda bir adet de kucuk bi sirt cantasi gibi bisey de kabul ediliyor.

• Yeni değil yıllardır böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • defalarca kullandim... gayet memnunum...
    bir arkadas konfordan bir arkadas da herseyin parali olmasindan bahsetmis.. neyin kafasini yasiyor bu arkadaslar .. o ickiden ben de istiyorum... 5 10 euroya bilet alip limuzin mi bekliyorlar?

her neyse... bu sacma sapan yorumlari bir kenara birakirsak... pegasus yada thy gibi sacma sapan kg limitleri yok... boyutlara dikkat edeceksiniz sadece... 20 kgi alip o boyutlara sigdirabilirsiniz kolayca... defalarca ryan air kullanip hic bagaj cezasi almadim fakat pegasus, valizim 9.5 kilo geldigi icin en son yolculugumda londrada 50 pound ceza kesti...

avrupa'ya gittiginizde ulkeler arasinda mutlaka kullanin otobuslerden ucuz fakat gittikleri havaalanlari genelde ucuz olanlari ve sehir merkezine gitmek pahali olabiliyor bazen... onun disinda bu fiyata 10 numara...
  • Keşke türkiyede olsaymış bu şirket pasaportun süresi bitmeden bir Bulgaristan yapardık,fiyatlar gerçekten uygunmuş.
  • valiz konusunda bilgili arkadaslara bir sorum olacak: ryan air ve diger bir cok firma laptop cantasi seklinde yine buyuk bir el cantasina kabin cantasinin yaninda izin veriyor ve bunu her yerde yaziyorlar...

Fakat ne thy ne de pegasus bundan bahsetmiyor... Netten bulamadim.. Bu ikinci kabin el cantasi( genelde laptop amacli sanirim) bizim yasal hakkimiz mi degil mi? Yasal hakkimiz da yazmayarak bizi keriz yerine mi koymaya calisiyor turk havayollari sirketleri? ( Not: thy ve pegasusta ekstradan postaci cantasi tasidigimda birsey demediler... ama yine de yasal hakkimiz olup olmadigi konusunda bir yazi yok )
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

valiz konusunda bilgili arkadaslara bir sorum olacak: ryan air ve diger bir cok firma laptop cantasi seklinde yine buyuk bir el cantasina kabin cantasinin yaninda izin veriyor ve bunu her yerde yaziyorlar...

Fakat ne thy ne de pegasus bundan bahsetmiyor... Netten bulamadim.. Bu ikinci kabin el cantasi( genelde laptop amacli sanirim) bizim yasal hakkimiz mi degil mi? Yasal hakkimiz da yazmayarak bizi keriz yerine mi koymaya calisiyor turk havayollari sirketleri? ( Not: thy ve pegasusta ekstradan postaci cantasi tasidigimda birsey demediler... ama yine de yasal hakkimiz olup olmadigi konusunda bir yazi yok )

El bagajı olarak kabinde misafirberaberinde ücretsiz taşınmasına müsaade edilen diğer eşyaların listesi aşağıdaki gibidir. Kabinde yer olmaması durumunda bu eşyalar kayıtlı bagaj olarak taşınır.

1 adet seyahat için uygun el çantası.
    1 palto veya pardosü, şal, atkı veya battaniye.
    1 adet Duty Free'den yapılan alışveriş çantası.
    1 adet şemsiye (sivri uçlu olanlar hariç) veya baston.
    Sadece bebekli misafirler için 1 adet bebek taşıma çantası veya bebek arabası (kargoda taşınabilir)
    1 adet küçük kamera veya dürbün.
    Uçuş esnasında okunabilecek kitap ve dergiler.
    Misafirin kullanma ihtiyacında olduğu portatif (katlanabilir) tekerlekli sandalye veya koltuk değneği (kargoda taşınır).
    Uçuş süresince kullanmak üzere bebek maması, bebek taşıma sepeti.
    1 adet dizüstü bilgisayar.

• Ahh ahh erasmus anılarım gözümde canlandı. Bunun kuzeni var bide wizzair

• yekilord kullanıcısına yanıt
    yine burda da yazmiyor.. Dizustu bilgisayar diyor sadece.. Kucuk olan cantanin boyutu nedir? 24 inch ekran ve tableti ekrana baglasam benim icin dizustu sayilir :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.