Şimdi Ara

Rylai is OP (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar amatörce bir video yayınladım ve sizlerle paylaşmak istiyorum.

Kötü görüntü kalitesi için üzgünüm

Video

Şaka bir yana, kendini video yapmada geliştirmen için şunları tavsiye edebilirim:
    > Kendine ait intro bul veya yap.
    > Eski müzikler yerine yeni müzikler kullanmak izleyicinin ilgisini daha çok çeker.
    > Video biterken müziği bir anda kesme. Video, müziğin sesi giderek azalırken bitsin.
    > Interface ayarları yapmayı öğrenirsen daha kaliteli videolar yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonal Sosyalist -- 25 Ağustos 2014; 14:01:11 >

• Tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Kendimi geliştirmeye çalışıyorum şuan yeni geçtim üniversiteye orada bol bol vaktim olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niowhuth

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Kendimi geliştirmeye çalışıyorum şuan yeni geçtim üniversiteye orada bol bol vaktim olucak

sen öyle san.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam q dodgelayıp video çekmiş vay anasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Adam q dodgelayıp video çekmiş vay anasını

Olur öyle sen sıkma canını
  • 40 saniyemi çaldın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaReZ

quote:

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim.Kendimi geliştirmeye çalışıyorum şuan yeni geçtim üniversiteye orada bol bol vaktim olucak

sen öyle san.

ahahaha neden :(
  • quote:

quote:

quote:

sen öyle san.

sınıfta kaldığında anlarsın 60 60 sözlü veriyim geçsin gariban diyen hocalar pek olmuyor...
    haaa muhabbetin iyi olduğunda adını soyadını yazdığın kağıda 40 verip geçiriyorlar orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackVnM

quote:

quote:

quote:

sen öyle san.

sınıfta kaldığında anlarsın 60 60 sözlü veriyim geçsin gariban diyen hocalar pek olmuyor...
    haaa muhabbetin iyi olduğunda adını soyadını yazdığın kağıda 40 verip geçiriyorlar orası ayrı

Hadi bakalım hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.