Şimdi Ara

RYSE: Son of Rome (ANA KONU) (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
773
Cevap
4
Favori
33.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 23sith

Uzun uğraşlar sonucunda Ryse başlayabildim bugün. Not ortalaması yerlerde sürünmesine rağmen, açıkçası Gladiator hayranlığımdan ötürü oynamak için baya bir heyecanlanıyordum. İlk izlenimim Metascore'da yapılan kritiklerin bir bakıma doğru olduğu yönünde ama bir açıdan da hakkının yendiği taraflar var. Bilhassa atmosfer, en az şimdiye kadar sağlam dediğimiz oyunlar kadar kalite. Geçtiği dönemi bu kadar iyi yansıtan, bazı noktalarda da kendi tarzıyla birleştirilmiş bir oyun daha hatırlamıyorum. Yalnız Grafikler konusunda fazla tatmin olduğumu söyleyemem, hele ki bol bol Combo yapılan bir oyunun son derece takoz animasyonlar bulundurması kabullenebilir değil ve E3 sunumunda gördüklerimden sonra tahmin ettiğim bir olaydı. Genel görüntü itibariyle oyun güzel görünebilir, en fazla da Lip Sync konusunda döktürmüş adamlar, lakin teknik detaylara önem verenler için çok iyi grafikleri olduğunu söylemek mümkün değil.

Genel olarak eleştirilerin bir kısmını oyun hak etmiyor ama Day One ve Next Gen olduğunu hesaba kattığımızda; artılarından çok, eksiklikleri daha fazla bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ben kendi fikirlerimi söylüyorum, kimileri için ''şuana kadar yapılan en iyi oyun'' dahi olabilir...

7/10

XBone'dan paylaştığım ilk SS'ler,

RYSE: Son of Rome (ANA KONU)

SolidRises hesabını niye kullanmıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel bir oyundu, bitirdikten sonra takaslamak için elimde bekletiyordum ancak oyunları marketten almaya devam ettiğimi farkedince az önce sattım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 8 Ocak 2014; 14:13:44 >
  • Oyunun belli başlı çok ciddi 2-3 tane sorunu var zaten onlarda olmasa neslin girişinde Crytek adını efsaneleştirecek bir oyun olacakmış ancak önemli bazı önemli sorunlar,artık çağ dışı kalmış bazı dövüş mekanikleri ve kağıt üzerinde çok güzel olabilecek bir senaryoyu aktarırken ki duygu eksikliği(Crytek'in genel sorunu) oyunu olması gereken yerden alı koymuş.

Yine de şu bir gerçek bir çıkış oyunu olduğunu kabul ederseniz hala Ryse ilk alınacak oyunlardan birisi.Konsolun gücü hakkında şüphe bırakmıyor en azından.

• Valla ben 8 puanı yapıştırdım Ryse'a gayette iyi oyun yapmış adamlar en azından bu türde bir oyun ve grafik görmek isteyenler Ryse'ı sakın pas geçmesin bir kez daha bitireceğim oyunu en zor seviyede 810G de ara verdim.

• Oyunun hataları eksiklikleri var tabikide ama çıkış oyunu oldugunu varsayarsak gayet yeterli bir oyun .İkincisi yapılırsa şayet daha rahat oynanısa sahip ve geniş alanlarBda olursa cok daha iyi bir oyun olarak karsımıza cıkar.Hikaye zaten yerinde olmus.Sunum olarakta gayet guzel.
  • PS fanboyu olarak mc ve cryrteki tebrik ediyorum süper bir oyun grafiklere laf söyleyen olursa cevabını biz değil oyun kendisi verir valla xbox one tr ye geldiğinde sırf bu oyun için alıcam edit: oyunun hataları var sürekli aynı düşman tipleri karşımıza çıkıyo çıkış oyunu olduğundan dolayıdır diye puanım 7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayakuk356 -- 15 Ocak 2014; 16:58:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayakuk356

PS fanboyu olarak mc ve cryrteki tebrik ediyorum süper bir oyun grafiklere laf söyleyen olursa cevabını biz değil oyun kendisi verir valla xbox one tr ye geldiğinde sırf bu oyun için alıcam edit: oyunun hataları var sürekli aynı düşman tipleri karşımıza çıkıyo çıkış oyunu olduğundan dolayıdır diye puanım 7

Ağzına sağlık herkes senin gibi eğriye eğri doğruya doğru söylese kimse birbirine sataşmayacak

• Senaryo derinliği yok oyunda.
    hiç o roma hissini alamıyorsunuz.
    dövüş dinamikleri ise ilk yarım saattten sonra baymaya başlıyor.
    Güzel grafikler, texture kalitesi.
  • Xbox one aldıracak gibi bu oyun bana. Laptop yerine de zamanında xbox 360 almıştım pişman değilim şimdi de ultrabook yada note 10.1 2014 edition yerine xbox one alacağım sanırım.
  • Aklımı karıştıran tek madde şu oyun yahu
  • Bu dogru, bu oyun 10/7 bir oyun cunku oyunda cok fazla bir option yok ve script eh denilecek bir sey. Gameplay iyi ama graphic ve texture cok iyi. Yani overall olarak 7'lik bir oyundur. Oynamanizi tavsiye ederim ama oyle buyuk umutlara girmeyin
  • 18 Şubat - 25 Şubat tarihleri arasında US Live da oyun 39.99 dolar (88 TL) düşüyor.Oynamak isteyenler kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 18 Şubat 2014; 11:26:52 >
  • Aramızda oynayan yok mu?
  • Source kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde arenaya girmiştim denemek için 2 kişi yapay zekaya karşı savaşıyorduk.
    2v2 yapılabiliyorsak zevkli olur diye düşünüyorum, yakınlarda zorluk seviyesini arttırıp bir defa daha bitirmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.M.M.M,

Geçenlerde arenaya girmiştim denemek için 2 kişi yapay zekaya karşı savaşıyorduk.
    2v2 yapılabiliyorsak zevkli olur diye düşünüyorum, yakınlarda zorluk seviyesini arttırıp bir defa daha bitirmeyi düşünüyorum.

Hiçkimse konuşmuyor gerçi birçok başlık böyle ama bu oyunun metacritic'de ortalamasının neden bu kadar düşük olduğunu anlayamıyorum
    Konuların hit alması xbox kullanıcı sayısının az olması ve kullanıcı yaş arallığının biraz yüksek olmasından kaynaklı diye tahmin ediyorum.
    Bölümde 20 kişi var aktif bilgi ve yorum yazan

Bu oyun başka bir platforma çıksaydı o konu çoktan uçmuştu Milyon dolarların döndüğü oyun pazarında bu notlara veya yorumlara takılmıyorum artık, ciddi anlamda şişirme veya karalama yapılabiliyor.
  • quote:

Konuların hit alması xbox kullanıcı sayısının az olması ve kullanıcı yaş arallığının biraz yüksek olmasından kaynaklı diye tahmin ediyorum.
    Bölümde 20 kişi var aktif bilgi ve yorum yazan

Bu oyun başka bir platforma çıksaydı o konu çoktan uçmuştu Milyon dolarların döndüğü oyun pazarında bu notlara veya yorumlara takılmıyorum artık, ciddi anlamda şişirme veya karalama yapılabiliyor.

Bir yandan iyi bir yandan da kotu bir durum ama genel olarak bolum kalitesi iyi durumda

Bu oyun PS4de olsaydi PS fanlari bolumu yikardi diye tahmin ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bencede bu haliyle gayet güzel, haber paylaşımını sürekli aynı arkadaşlar yaptığı için yük biraz onların sırtında ama en azından bilgi kirliliği yaşamıyoruz

Yerli kardeşler bence devam oyununda daha iyi işler başarıcaktır diye umuyorum, oynanış yapısı ve yapay zekayı geliştirseler 2. oyun tadından yenmez
  • quote:

Bencede bu haliyle gayet güzel, haber paylaşımını sürekli aynı arkadaşlar yaptığı için yük biraz onların sırtında ama en azından bilgi kirliliği yaşamıyoruz

Yerli kardeşler bence devam oyununda daha iyi işler başarıcaktır diye umuyorum, oynanış yapısı ve yapay zekayı geliştirseler 2. oyun tadından yenmez

Yerli kardeşlere güvenim tam bu adamlar grafikte bilindiği gibi döktürüyor büyük ihtimal 2. oyunda şov yapacaklardır

Yalnız konsol oyuncuları Crytek'e sanki gereken değeri vermiyorlar gibi geliyor bana.. :(

İlk oyun aceleye geldi. 360 için Kinect'e uyarlanan bir oyundan One'nın lansman oyunlarından birine dönüştü. Kısa zaman içersinde hem sistem hemde bütün oynanışı değiştirmek zorunda kaldılar. İkinci oyunda daha rahat ve geniş bir zaman diliminde çok daha iyi bir oyun çıkaracaklardır. Oyunun inanılmaz bir potansiyeli var özellikle oynanış üzerinde yapacakları değişikler ile çıktığı yıla damga vuracak bir yapım olur.

Crytek'i konsolculardan öte Ps cephesi bizim forumda pek sevmiyor. :))
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.