Şimdi Ara

Ryse : son of rome neden çok tutmadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinizin bildiği gibi oyun psikopatlar gibi zevk ve heyecan veriyor oyuncuya. Videolarını izlemek bile harika .
    Yanlızca oynanışıyla değil grafikleriyle de dünya da seçkin olması gereken oyunlardan(grafiklerini bir çok ekran kartının kaldıramaması ayrı bir şey ) .
    Fakat oyun bir gta 5 veya bir ( çok üzülüyorum ama ) minecraft kadar sevilmedi , fanları olmadı . Tamam ,evet , oyunu oynatacak pc bulmak zor iş ama en azından insan bi oynanışını izler , bir fikir edinir . Haksız mıyım ?

İşte ben size bunun sebebini soruyorum . Neden , neden böyle bir hazine sevilmez ,aranmaz ?

Tamam . Bunun sebebini geçtim . Siz söylersiniz artık .
    Ama şuna da değinmek lazım : neden , neden crytek yanlızca xbox one için yaptı oyunu ?
    . sen neden her iki konsola da oyun yapmazsın ki ?
    Hadi onu geçtim . sen neden pc sürümünün en düşük ayarlarını bile harika yaparsın ki ?
    Hadi onu geçtim . o yansıma efektlerini neden sıfıra indiremiyoruz ? (onları indirebilsek her ekran kartı rahatça keldirabilirdi bence )

Ben böyle politika yapan bir firmaya sövmeden önce sormak istedim bunları . Belki bir şey biliyorlardır da ben bilmiyorumdur diye . Ya da siz biliyorsanız sorularıma cevap verin . Lütfen .
    Bu arada oyunu yarısına kadar 20 fps lerde oynuyordum ama yine de oynuyordum . bazı yerlerde oyun çökünce sinirlenip oyunu sildim ama olsun birdaha bulsam yine oynarım 20 fps de .
    Belki yine silerim ama olsun . Bu oyun oynanmaz mı be ?
    Neyse siz yazadurun ben bi sigara yakıcam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirl -- 31 Aralık 2015; 16:26:10 >

• Çünkü oyun kendini çok tekrar ediyor bi karede 3 aynı düşmanla savaşıyosun sanki oyun değil teknoloji demosu gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarımda kuruluydu girafikler güzel ama 5 dk oynadım öyle bıraktım aylardır açmadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirl

Hepinizin bildiği gibi oyun psikopatlar gibi zevk ve heyecan veriyor oyuncuya. Videolarını izlemek bile harika .
    Yanlızca oynanışıyla değil grafikleriyle de dünya da seçkin olması gereken oyunlardan(grafiklerini bir çok ekran kartının kaldıramaması ayrı bir şey ) .
    Fakat oyun bir gta 5 veya bir ( çok üzülüyorum ama ) minecraft kadar sevilmedi , fanları olmadı . Tamam ,evet , oyunu oynatacak pc bulmak zor iş ama en azından insan bi oynanışını izler , bir fikir edinir . Haksız mıyım ?

İşte ben size bunun sebebini soruyorum . Neden , neden böyle bir hazine sevilmez ,aranmaz ?

Tamam . Bunun sebebini geçtim . Siz söylersiniz artık .
    Ama şuna da değinmek lazım : neden , neden crytek yanlızca xbox one için yaptı oyunu ?
    . sen neden her iki konsola da oyun yapmazsın ki ?
    Hadi onu geçtim . sen neden pc sürümünün en düşük ayarlarını bile harika yaparsın ki ?
    Hadi onu geçtim . o yansıma efektlerini neden sıfıra indiremiyoruz ? (onları indirebilsek her ekran kartı rahatça keldirabilirdi bence )

Ben böyle politika yapan bir firmaya sövmeden önce sormak istedim bunları . Belki bir şey biliyorlardır da ben bilmiyorumdur diye . Ya da siz biliyorsanız sorularıma cevap verin . Lütfen .
    Bu arada oyunu yarısına kadar 20 fps lerde oynuyordum ama yine de oynuyordum . bazı yerlerde oyun çökünce sinirlenip oyunu sildim ama olsun birdaha bulsam yine oynarım 20 fps de .
    Belki yine silerim ama olsun . Bu oyun oynanmaz mı be ?
    Neyse siz yazadurun ben bi sigara yakıcam .

Yapımcı firmanın tüm Crysis serilerini alıp beğenerek oynamış biriyimdir ama bu oyun grafikler hariç olmamış. Oyunu da Steam'e iade ettim.

Oynanış belli süre sonra kendi kendisini tekrar ediyor ve belli süre sonra sıkılmaya başlıyorsun. Bu oyunun sorunu sistem gereksinimleri veya sadece PC ile Xbox çıkmış olması değil. Sorun oynanışında. Oynanışı iyi olsaydı oyun tutardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.