Hepinizin bildiği gibi oyun psikopatlar gibi zevk ve heyecan veriyor oyuncuya. Videolarını izlemek bile harika . Yanlızca oynanışıyla değil grafikleriyle de dünya da seçkin olması gereken oyunlardan(grafiklerini bir çok ekran kartının kaldıramaması ayrı bir şey ) . Fakat oyun bir gta 5 veya bir ( çok üzülüyorum ama ) minecraft kadar sevilmedi , fanları olmadı . Tamam ,evet , oyunu oynatacak pc bulmak zor iş ama en azından insan bi oynanışını izler , bir fikir edinir . Haksız mıyım ?
İşte ben size bunun sebebini soruyorum . Neden , neden böyle bir hazine sevilmez ,aranmaz ?
Tamam . Bunun sebebini geçtim . Siz söylersiniz artık . Ama şuna da değinmek lazım : neden , neden crytek yanlızca xbox one için yaptı oyunu ? . sen neden her iki konsola da oyun yapmazsın ki ? Hadi onu geçtim . sen neden pc sürümünün en düşük ayarlarını bile harika yaparsın ki ? Hadi onu geçtim . o yansıma efektlerini neden sıfıra indiremiyoruz ? (onları indirebilsek her ekran kartı rahatça keldirabilirdi bence )
Ben böyle politika yapan bir firmaya sövmeden önce sormak istedim bunları . Belki bir şey biliyorlardır da ben bilmiyorumdur diye . Ya da siz biliyorsanız sorularıma cevap verin . Lütfen . Bu arada oyunu yarısına kadar 20 fps lerde oynuyordum ama yine de oynuyordum . bazı yerlerde oyun çökünce sinirlenip oyunu sildim ama olsun birdaha bulsam yine oynarım 20 fps de . Belki yine silerim ama olsun . Bu oyun oynanmaz mı be ? Neyse siz yazadurun ben bi sigara yakıcam .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme