Şimdi Ara

Ryse : son of rome neden çok tutmadı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinizin bildiği gibi oyun psikopatlar gibi zevk ve heyecan veriyor oyuncuya. Videolarını izlemek bile harika .
    Yanlızca oynanışıyla değil grafikleriyle de dünya da seçkin olması gereken oyunlardan(grafiklerini bir çok ekran kartının kaldıramaması ayrı bir şey ) .
    Fakat oyun bir gta 5 veya bir ( çok üzülüyorum ama ) minecraft kadar sevilmedi , fanları olmadı . Tamam ,evet , oyunu oynatacak pc bulmak zor iş ama en azından insan bi oynanışını izler , bir fikir edinir . Haksız mıyım ?

İşte ben size bunun sebebini soruyorum . Neden , neden böyle bir hazine sevilmez ,aranmaz ?

Tamam . Bunun sebebini geçtim . Siz söylersiniz artık .
    Ama şuna da değinmek lazım : neden , neden crytek yanlızca xbox one için yaptı oyunu ?
    . sen neden her iki konsola da oyun yapmazsın ki ?
    Hadi onu geçtim . sen neden pc sürümünün en düşük ayarlarını bile harika yaparsın ki ?
    Hadi onu geçtim . o yansıma efektlerini neden sıfıra indiremiyoruz ? (onları indirebilsek her ekran kartı rahatça keldirabilirdi bence )

Ben böyle politika yapan bir firmaya sövmeden önce sormak istedim bunları . Belki bir şey biliyorlardır da ben bilmiyorumdur diye . Ya da siz biliyorsanız sorularıma cevap verin . Lütfen .
    Bu arada oyunu yarısına kadar 20 fps lerde oynuyordum ama yine de oynuyordum . bazı yerlerde oyun çökünce sinirlenip oyunu sildim ama olsun birdaha bulsam yine oynarım 20 fps de .
    Belki yine silerim ama olsun . Bu oyun oynanmaz mı be ?
    Neyse siz yazadurun ben bi sigara yakıcam .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.