Şimdi Ara

Ryze mainlemiş arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ryze geldiğinden beri hiç oynamadım ve kombosunu falanda bilmiyorum.Gerek midde gerek topda lane'i kazanmama rağmen beni kesebilcek güce sahip olabiliyo örneğin dakika 14'de benim jungle'ım gank attı ve ignite'ım olmasa beni kesicekti bende bu güç nerden geliyo merak ettim oynamaya başladım fakat kombo falan bilmiyorum dediğim gibi bana kombosunu ve inceliklerini söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lanede kolay kolay kesemezsin 6dan sonra, kombosunu yaptıramayacak kadar ccşi bir şamp olmadığın sürece kombo hakkında söyle söyleyeyim w dan sonta hep qeq e ded sonra da hep qwq yap yani hemen ew yapma, q cdsi düsük olduğu için her skillden sonra geliyor böylelikle cd düşüren ana yeteğin haline geliyor

Ryze oynayanların yüksek bi miktarı script bu arada

• 1 stackte Q-E-R(E havadayken ult)-W-Q-E-Q-W-Q-E.Tear aldıktan sonra ve 6. seviyede baya güçlü.Ayrıca herkes Ryze'ı late herosu sanar ama Ryze'ın takımında tanklayacak,engage yapacak biri yoksa onu çok rahat outrange etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 19 Nisan 2016; 8:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Selam öncelikle,ryze hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler eminim zaman içinde elim alışacaktır,senin bildiğin öğretecek şekilde oynayan ryze oyuncusu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: BABA_PARASI_YİYEN

Selam öncelikle,ryze hakkında verdiğin bilgiler için teşekkürler eminim zaman içinde elim alışacaktır,senin bildiğin öğretecek şekilde oynayan ryze oyuncusu var mı?

Ben genelde fakeri izledim 2-3 kere,zaten stack olayini,pasifini anlayınca kendin mantık kurarakta oynayabiliyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Ryze ile ormanda karşılaştim , koy arka sokaklar müziği aynı o modda kaçıyorum baktım sınırlendı açtı sirenleri maviş maviş ultıyle kovaladı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.