Şimdi Ara

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.658
Cevap
12
Favori
48.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzel bir konuya değinmişsin, ben de aynı şeyi merak ediyorum, farklı kişilerden de örnekler görmek lazım.

İşlemci her iki testte de 4100Mhz olmak üzere, Ramler 3200 Mhzde ve 3500 Mhzde olarak benim yaptığım benchmark sonucu aşağıdaki gibi.

Özellikle ramler 3500 Mhz'e çıktığında 3dmark CPU testinde performansda %12,8 artış gözüküyor.

Grafik kartları zaten iki testte de sürekli %100 çalıştı, dolayısı ile iki test arasında Grafik benchmarklarında ciddi bir artış olmaması lazım ki sonuç da bunu gösteriyor.

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 5 Mayıs 2017; 10:8:48 >

• Asus USA sitesinde 1107 versiyon bios resmi olarak kullanıma açılmış. Agesa versiyon olan bios, benim görüşüm önceki tüm önceki versiyonlardan daha iyi, hem performans hem de stabilite anlamında.

Zaten performans ve stabilite ile ilgili konuları bu konudaki ilk mesajımda paylaşmıştım

Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 5 Mayıs 2017; 11:48:57 >

• ASUS Crosshair VI modeli için 1107 (Update AGESA to 1.0.0.4a) bios versiyonunu yayınlamış, saldırın

Ama Windows 10 x64 seçince gelmiyor, diğerlerini seçince geliyor; sitelerinde bir problem var gibi

https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/

• batuhano B kullanıcısına yanıt
    Benden erken davrandın ,

TR sitede bahsettiğim sorun var Windos 10 x64 için ama Global sitede sorunsuz gibi :)
  • ßekir kullanıcısına yanıt
    Hehe saniye farkıyla öndeyim
  • Anakartı teslim aldım bu pazartesi bende. Kullanıcı kulübü falan mı açsak ne bu anakart daha çok satar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun, bence en iyisi

Ram seçerken gskill samsung b-die model almaya dikket et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 5 Mayıs 2017; 12:3:52 >
    Görsellik ve stabilite için evet ama Asrock X370 Taichi de faz sayısından dolayı ilgimi çekmedi değil Görselliği de Crosshair VI gibi yapsalardı muhtemelen tercihim o olurdu
  • Ben overall bakıyorum zaten özellikle kullanıcı desteği asus iyidir (asus özel forumlar, yabancı kaynaklar, videolar vs.) bence en önemli hususlardan biri bu :)

Valla destek konusunu genellikle kendim kurcalayarak hallettiğim için pek ihtiyaç duymuyorum ama + phase bir hayli işe yarıyor 4GHZ dolaylarına gelince Overall'a bakarsan ASUS bence de önde
    Daha önce 60 Euro'ya aldığım ramler var. Önce bunları deneyeceğim. Ripjaws V F4-3000C15D 16GVGB Ryzen performansı için net bir şey göremedim.

Am3 desteği de var Crosshair'in özellikle mevcut sıvı soğutmayı elden çıkarmak istemediğimden Taichi'yi eledim.

• Kurt Knispel kullanıcısına yanıt
    Benim de tercih sebeplerimin en önemlilerinden biri buydu; Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme işlemci soğutucum için kit beklemek istememiştim ki daha sonra soğutucuyu da sattık o ayrı konu
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 64Bit'i seçerek de bakabilir misin? Nedense bir tek onda yok
    var baktım tr ve yabancı siteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 5 Mayıs 2017; 17:6:40 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Benim tarayıcının cache'i mi böyle yaptı acaba deyip cache temizliği yaptım ve tekrar deneyince geldi ben de
  • 1107'ye güncelleyenlerde varmı bir sıkıntı, tavsiye ediyormusunuz kurbanlar?
  • Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Anakartın ölümü biostan atın ölümü arpadan olsun. :D Şaka tabi 1200 liralık anakart sorman çok doğal :D
  • Değişen pek birşey göremedim. Yine geç açılıyor bios.
    Biraz daha kurcalayalım.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.