Bildirim
Ryzen 1800X, oyun ve benchmarklar - Yeni Bios 1107 - Ramler 3733 Mhz'e çıktı !!! (29. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
ASUS Crosshair VI modeli için 1107 (Update AGESA to 1.0.0.4a) bios versiyonunu yayınlamış, saldırın
Ama Windows 10 x64 seçince gelmiyor, diğerlerini seçince geliyor; sitelerinde bir problem var gibi
https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/
-
Benden erken davrandın ,
TR sitede bahsettiğim sorun var Windos 10 x64 için ama Global sitede sorunsuz gibi :) -
Hehe saniye farkıyla öndeyim -
Anakartı teslim aldım bu pazartesi bende. Kullanıcı kulübü falan mı açsak ne bu anakart daha çok satar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun, bence en iyisi
Ram seçerken gskill samsung b-die model almaya dikket et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhano -- 5 Mayıs 2017; 12:3:52 >
Görsellik ve stabilite için evet ama Asrock X370 Taichi de faz sayısından dolayı ilgimi çekmedi değil Görselliği de Crosshair VI gibi yapsalardı muhtemelen tercihim o olurdu
-
Ben overall bakıyorum zaten özellikle kullanıcı desteği asus iyidir (asus özel forumlar, yabancı kaynaklar, videolar vs.) bence en önemli hususlardan biri bu :)
Valla destek konusunu genellikle kendim kurcalayarak hallettiğim için pek ihtiyaç duymuyorum ama + phase bir hayli işe yarıyor 4GHZ dolaylarına gelince Overall'a bakarsan ASUS bence de önde
-
Daha önce 60 Euro'ya aldığım ramler var. Önce bunları deneyeceğim. Ripjaws V F4-3000C15D 16GVGB Ryzen performansı için net bir şey göremedim.
Am3 desteği de var Crosshair'in özellikle mevcut sıvı soğutmayı elden çıkarmak istemediğimden Taichi'yi eledim.
Benim de tercih sebeplerimin en önemlilerinden biri buydu; Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme işlemci soğutucum için kit beklemek istememiştim ki daha sonra soğutucuyu da sattık o ayrı konu -
https://www.asus.com/tr/Motherboards/ROG-CROSSHAIR-VI-HERO/HelpDesk_Download/ asus Türkiye ye de gelmiş 1107 bios -
Windows 10 64Bit'i seçerek de bakabilir misin? Nedense bir tek onda yok -
-
Benim tarayıcının cache'i mi böyle yaptı acaba deyip cache temizliği yaptım ve tekrar deneyince geldi ben de -
1107'ye güncelleyenlerde varmı bir sıkıntı, tavsiye ediyormusunuz kurbanlar? -
Anakartın ölümü biostan atın ölümü arpadan olsun. :D Şaka tabi 1200 liralık anakart sorman çok doğal :D -
Değişen pek birşey göremedim. Yine geç açılıyor bios.
Biraz daha kurcalayalım.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X