Şimdi Ara

Ryzen 2700x 4ghz e nasil cikarabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ryzen 2700x Gigabyte x470 Anakart aldim fakat nasil sabit 4ghz de tutacagim konusunda kafam karisik bana yardimci olurmusunuz.1080 ti ekran kartiyla kullandigim icin max performanda kullanmak istiyorum.Tesekkürler simdiden.

• Zaten yeterli soğutmayı sağladıysanız +4ghz e oto boostlar.
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    oto boost icin bir ayar varmi coktandir bios ayarlariyla ilginemiyorum acikcasi buyuzden korkuyorum bios ile oynamaya
  • 2700x'e oc yapmanın size bir getirisi olacağından emin misiniz ? Sabit 4ghz almanın size bir faydası olacağına inanmıyorum. İşlemci gerektiğinde ve sıcaklığı müsait olduğunda belli çekirdeklerin frekansını zaten arttırmakta. Bu işlemciye oc yapmak stok soğutucuyla zaten mantıksız (stabilite problemi oluyor).

OC yaparak da performans farkı az olmakta. OC yapmayı bilmiyorsanız ve soğutucunuz yoksa ellemeyin. Adam gibi performans istiyorsanız bu işlemciyle iyi ram kullanın 3200mhz cl14 gibi.

Oyun performansını arttırmak için bence ekran kartına oc yapmanız daha mantıklı bir hareket olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 4 Ekim 2018; 16:40:51 >
  • kardeşim hiç oynama ben 4125 yaptım bir şey değişmiyor.kendi çıkarıyor zaten 4.3'e kadar ama bütün çekirdekler çıkmaz ama her zaman çıkmaz ayrı mevzu.zaten en az 4 ghz çalışıyor oyunlarda testlerde falan yani oc yapmana gerek yok.
  • kendi otomatik aliyormu yoksa bizim bir ayar yapmamiz gerekiyormu bios da falan?Bide bi acilista bios ekraninda hemen gecsin istiyorum bekliyor önceki sistemimde daha hizli aciliyordu pc bir ayar varmi onun icin
  • mert_20 M kullanıcısına yanıt
    işlemci hızını hiç elleme ayar yapma ama açılış için benim anakartta var ayar boot settings'de boot time mi öyle bişi 5 saniye seçili geliyor 1 saniyeye kadar düşürülebiliyor açılışı bile göremiyorsun hemen geçiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.