< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
RYZEN 3 1200 af
-
-
Sıcaklıkları kontrol edin. Sadece işlemci değil, anakart mosfet sıcaklıklarına bakın. Isınınca işlemci frekans kısar, anakart kısar; performans düşer.
-
Gta 5 de kasmayan pc minecraft da kasıyor baktım da sıcaklıklar normal
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyun oynayan birisi değilim lakin minecraft işlemciye yüklenen bir oyun bildiğim kadarıyla. r3 1200 zayıf bir işlemci, bundandır.
-
Yani anakart değiştirmeden işlemci değiştirsem ryzen 5 5500 mesela
Tabi bütçe meselesi bunlar; 5600 harika olur, 5500'de iki kat fps artışı alırsınız. Olur yani, mis gibi olur abiyane tabirle.
-
Ya şimdi anakart değiştirmeme gerek varmi
Yok hocam, 5500'ü almadan önce anakartın bios güncellemesini yapın. Bu kadar.
-
Nasıl oluyor hiç bilmiyorum
İşlemci siparişi verin, anakart bios güncellemesi diye aratın. Kolay mevzu, birkaç dakika sürmez dert etmeyin.
-
Aklımda şey var işlemci değiştireyim sonra ekran kartı düşünüyorum
Ryzen 5 5500 biraz tuzlu geldi başka ne önerirsiniz
İkinci el 3600 olabilir. Çok bütçe sıkıntısı varsa ikinci el r5 1600 af.
-
Çok bütçe sıkıntısı yok ama biraz sıkışık kuzenlerin durum 3600 cok cok ısınıyor diyorlar dogrumu
Hayırlı geceler. Kuzenlerine de selam söyle.
-
Aleyküm selam sanada hayırlı geceler
Diğer sistem bileşenlerinde ne var. Power supply eski mi ?
Ram tek 16 mi 2x8 'mi. Minecraft'i bilmiyorum. Görüntü olarak pek ekran kartı istemez gibi duruyor.
Valorant her gecen gün daha fazla sistem istiyor. Ayarlarını ne yapıyorsunuz. Hepsini düşüktür kullanırken mi kapıyor
En son ne zaman sıfırdan kurulum yaptınız. Windows'u kurduktan sonra hic donanım güncellemesi yaptınız mı?
Anakatiniz nedir?
Bu sistem gta5'te çokta iyi çalışmaz. Bir yerde sanırım göl gibi birşey vardı. orada 40-50 fps oluyordu 1600af bile. Genel olarak iyi çalışır ama bazı yerlerde 60 fps alamaz. Gta online'da zaten daha da düşer fps. Boyle dedim diye yerden yere vurmaya da gerek yok ama sunucta 6 sene öncesinin giriş seviyesi işlemcisinden ve ekran kartından bahsediyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X