Şimdi Ara

Ryzen 3 1200 AF Işlemci Ve A320 Chipset Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Ryzen 3 1200 AF Işlemci Ve A320 Chipset Anakart

Şu anda takılı olduğu için fotoğrafını çekemedim. Tamı tamına bir yıldır temiz bir şekilde kullanmaktayım. Overclock söz konusu değildir. Sadece oyun için kullandım, render gibi ağır işler için kullanmadım. Bir yıl daha garantisi bulunmaktadır. Daha iyi bir parça alacağım için satışa koyuyorum. Gamegaraj üzerinden satın almıştım. Sahibinden üzerinden "param güvende" ile kargolatarak satabilirim.

İki parçanın bir tanesini almak isterseniz de yazabilirsiniz.

İşlemci: Ryzen 3 1200 AF 3.1 GHz 4/4

Anakart: BIOSTAR A320M-H v6.6 3200 MHz

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu fiyata burada çok zor hocam. 950 TL ye sıfır 1200 ve b450 anakart alınabilir.

• davidddd kullanıcısına yanıt

Düz 1200'ün sıfırı en az 620 TL fiyatına satılıyor. Ki bu da düz 1200 bile değil, 1200 AF bu. En ucuz AM4 soketli anakart Akakçe üzerinde 400 TL. İşlemci için 600, anakart için 350 diyebiliyoruz burada. Ek olarak pazarlık payı da var bunun. Yani bence eh işte demelik bir fiyata sattığımı düşünüyorum.

En ucuz B450 chipsetli bir anakart ise 500 TL. Yani dediğiniz maalesef doğruluk taşımamakta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somaliveleti -- 26 Temmuz 2021; 19:18:26 >

• somaliveleti S kullanıcısına yanıt
    Hocam afaki konuşmuyorum. 400 tl ye Hepsiburadadan aldim b450 cipset anakarti bayramdan once. İşlemci de evet 600 civari ama kampanya kod vs 550ye kovalanirsa alinir. Yani b450 ve 1200 islemci 950 ediyor. Af yerine düz alıyor ama 320 cipset yerine b450 cipset anakart aliyorsunuz. Benzer sistemin sıfırı yani. Kusurata takilmayin forumda sizin anakarti 300 liraya cok rahat bulursunuz. 1200af ise 450ye olur. Yani 750 civari normal fiyat. Tabi urun sizin fiyat sizin. İyi satışlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • davidddd kullanıcısına yanıt

anakartta haklılık payınız olabilir fakat 1200 af 450 tlye vermeyi cidden planlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: somaliveleti

anakartta haklılık payınız olabilir fakat 1200 af 450 tlye vermeyi cidden planlamıyorum

Ne kadar 1200AF?

Sahibinden'de 425'e satan var, onu almayı düşünüyorum. Siz 500 istiyorsunuz herhalde.

Hepsiburada'dakiler de AF'dir diye düşünüyorum. Çünkü AF işlemciler 2-3 senedir var, AF olmayanlar tükenmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

büyük ihtimal düz 1200 çünkü 2mb cache yazıyor altında, r3 1200 af 8mb cache ve bilmiyorum 475e verebilirim size, 950tl fiyatı biraz kafadan atma fiyat oldu zaten ve yalnız kutusu harap oldu, kutusunu da gönderebilirim ama içine koyulacak vaziyette değil maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: somaliveleti

büyük ihtimal düz 1200 çünkü 2mb cache yazıyor altında, r3 1200 af 8mb cache ve bilmiyorum 475e verebilirim size, 950tl fiyatı biraz kafadan atma fiyat oldu zaten ve yalnız kutusu harap oldu, kutusunu da gönderebilirim ama içine koyulacak vaziyette değil maalesef.

Ben satın aldım hocam 3-4 gün önce. 450 liraya aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.