Bilmediği bir şeyi sormuş öğrenmiş tecrübe etmiş neden bilmiyorsun diye adamı dövüyorsunuz... Herkes her şeyi bilmek zorunda mı kardeşim. Neyin egosu bu böyle. Adam power tuşunu bile bilmez ve gelir buraya bilgisayarı nasıl açacağım, power tuşu nerede diye konu açar isterse. Onun uzman olduğu da bir alan vardır sizin hiç bilmediğiniz. Biraz empati yahu!
bu sorunu bende yaşadım msi b450m gaming anakart ile önce bios güncelledim sonra 3600 taktım görüntü vermedi bir kaç gün uraştım sıfırladım ettim değişen birşey olmadı bir ara açıldı sonra yeniden başlattım sonrası yok zaten siyah ekran aynı anakarta 1600 taktığımda sorunsuz çalışıyordu genel olarak msi yazılımsal olarak sıkıntılı bir firma asrock asus gibi markaları öneririm özellikle asrock övülüyor yazılım konusunda iyilermiş falan herşey yazılımda bitiyor zaten şuanda msi b450 gaming ile kullanıyorum sabah pc yi açmak için 4 5 kere aç kapa yapmak zorunda kaldım en son bios var fakat hala aynı asrock b450 pro4 öneririm ben hem bütçen dahilinde hem çift m2 li falan tam boy bide daha ne olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme