Şimdi Ara

Ryzen 3400G+3000 mhz RAM sistem tavsiyesi hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ryzen 3400G+3000 mhz RAM sistem tavsiyesi hk

Yukardaki gibi işyerime bir sistem toplamak istiyorum, fakat anakart ve işlemci uyumsuzluğu yaşarmıyım? Bios güncellemesinden kaynaklı sorun yaşayanlar olmuş. Parçaları muadil ucuzluğa göre seçtim, gerekirse parçalarda marka değişimi yapabilirim.Bir parçadaki 50-100 TL lik değişim benim için önemli değil, iş yerinde kullanacağım uzun ömürlülük önemli.
    Birde kasa konusundaki önerilere açığım. Bilgilendirebilir misiniz, teşekkür ederim.

• İş yerinde kullanılacaksa sanırım oyun oynanmayacak demektir. Uzun ömürlülük konusunda Gigabyte ve ASUS başta geliyor. 3400G yerine 2200G kullanabilirsiniz eğer oyun oynanmayacaksa. Fazladan 400 lira civarı bir masraftan kurtulmuş olursunuz.
  • Mr. Decent kullanıcısına yanıt
    Aynı anda birçok programla işlem yapıyoruz, birde ilerde sistem üstüne ufak tefek eklemeler yaptığımda uyumsuzluk sorunu yaşamak istemiyorum.Bilgisayar çöp oluncaya kadar kullanmamız gerekecek.

Anakartlardan hangisini tercih etmeliyim sizce?

ASUS PRIME B450M-A 3200MHz(OC) Soket AM4 M.2 VGA DVI HDMI mATX ANAKART

GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
  • bellek 3200mhz yap
    apularda belleğin dual olması önemli GPU için
  • Ssd samsung evo 860
    Islemci icin anakart guncellemen gerekicek
    Anakartin iyi olsun eger saatlerce acik kalacaksa
    600 e asus tuf al geç ramda corsair vengeance 3200 yada 3000 al 250tl civarinda degisiyor
  • 3600mhz al 8gb 400tl olması lazım.
    Apu ram kullanacağı için ram önemli hızlısına bak
  • abddgr kullanıcısına yanıt
    Corsair 2x8 GB 3000 MHz kullanıyorum ben Ryzen 2200g sistemimde sıkıntı yok. Corsair seçebilirsin ram olarak.

SSD olarak dram içeren (veri güvenliği ve yük altında hız faktörü için) SSD seçmeni öneririm 860 Evo veya Crucial mx500 gibi modeller mesela.

Yukarıda arkadaşta yazmış Asus tuf anakartlar 5 sene garantili olması lazım uzun süre ömür bekliyorsan tercih edebilirsin bütçe varsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 4 Ağustos 2019; 9:4:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.