Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ryzen 5 1600 14nm 3.2 Ghz AM4 soket işlemci Satın Al 17 Mart 2023 14:42 1 1 Ryzen 5 1600 14nm 3.2 Ghz AM4 soket işlemci Ryzen 5 1600 (Zen1) 3.2 ghz AM4 soket tipine uygun işlemcim ve wraith stealth stock fan ile beraber model yükseltme nedeni lie satılıktır. İşlemci ve fan sorunsuz çalışmaktadır. Toz temizliği düzenli yapılmakta olup, fanın tozdan zarar görmesi önlenmiştir.Kısaca cillop gibi diyebiliriz.Kargo şirketi ile ilgili bir tercihiniz var ise belirtebilirsiniz; bu konuda yardımcı olurum.Ürünün kutusu mevcuttur, sağlam bir şekilde kargo yapılır.Not: Ürün halihazırda cihazda takılı olduğu için resmini atamıyorum. Burada daha önce sadece 1 satış yaptım, ancak yaptığım satışlardan memnun kalmayan olmamıştır. Eksiğiyle fazlası ile ne ise onu belirtiyorum. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG NX1000 BODY (AYNASIZ) + 16-50 OIS LENS + EKSTRALAR Ryzen 5 1600 14nm 3.2 Ghz AM4 soket işlemci SATILDI - POWERCOLOR HD7850 PCS+ 256 BIT 2 GB DX11