Şimdi Ara

Ryzen 5 2600 (790 TL - Hepsiburada) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.312
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    3600ü öve öve bitiremediler bilemiyorum. Benim eşimde 2600 var. Bende kendime 1600 almayı dülünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

Dolar düşüyor, gün içinde hepsiburada kurlarını aşağı doğru günceller mi?
    Aynen HB belli satlerde kura göre fiyatları düzenliyor tahmini öğlen fiyatlar düşmüş olacaktır.
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    gün içinde aşağı yönde bir fiyat değişimi olacağını sanmıyorum çünkü firmalar stokları azaldıkça fiyatı yukarı çekiyorlar. ancak ileriki zamanlarda indirimler bekliyorum. çünkü fed in 25 puan faiz indirimine gideceği bekleniyordu ama şimdi beklentiyi 50 puana çıkardılar. piyasa şu an olası faiz indirimini fiyatlıyor. faiz indirimiyle beraber dolar daha da düşecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demirkilic7 -- 4 Eylül 2019; 10:35:35 >
  • bedava
  • 3600 ile arada 486 lira fark var, sizce değer mi? Bir de Mid-tower kasaya matx anakart olur mu? B450m gaming plus da 509 lira şu an, yoksa 200 daha verip atx olanini mi almali sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    5 1600 ile 5 2600 arasında yüzde 10 civarı performans farkı var. Fiyatlarını kiyaslarken bunu göz önünde bulundurun.

• storm kullanıcısına yanıt
    nasıl alıyoruz hocam tanıdık türk telekom hattı buluruz 5 lira koda vermeyelim 25 TL indirimden faydalanalım.
  • japon karınca kullanıcısına yanıt
    hocam paranız varsa atx güzel bi anakart alın işlemciyi değiştirirsiniz ram değişir ama anakart hep sabit kalıyor güzel uzun ömürlü birşey her zaman mantıklıdır.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Mesaj ile de alınıyor ama ne yazmak gerektiğini bilmiyorum. Türk telekom online işlemler uygulamasına girip size özel fırsatlar bölümünden kodu alabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • phantasm P kullanıcısına yanıt
    200tl ye yakın fark var şuan. O farka değmez diye düşünüyorum.

• Wesley Benjamin Sneijder kullanıcısına yanıt
    tamamdır teşekkürler.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Hepsiburada Mobil Uygulamasında geçerli 200 TL ve üzeri harcamalarda 25 TL indirim! > Kampanyalar > Özel Avantajlar > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/ozel-avantajlar/kampanyalar/sayfalar/hepsiburada-kampanyasi.aspx

Türk Telekom bireysel mobil, internet veya ev telefonu aboneleri, Hepsiburada uygulamadan yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişlerde 25 TL indirim hakkı kazanacaklardır.

Kampanyadan faydalanabilmek için, Türk Telekom BiDünya Fırsat mobil uygulaması üzerinden veya ​Online İşlemler Bana Özel​ menüsünden Fırsat Kodu Al butonu tıklanarak ya da cep telefonundan “HEPSIBURADA” boşluk TCKN yazıp 6262'ye kısa mesaj göndererek fırsat kodu alınması ve fırsat kodunun Hepsiburada mobil uygulamasında “Hediye Çeki Kullan” alanına girilmesi gerekmektedir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.