Şimdi Ara

Ryzen 5 3600 İşlemci İçin Anakart Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 3600 işlemci alıcam bunun yanında haliyle anakart almam gerekiyor. Bende Asus Rog Strix B450-E Gaming almayı düşündüm sizce uygun mudur? Öneriniz nedir? Kullanan arkadaşlar var mıdır? 3.Nesilde direk işlemciyi görür mü önce bios güncelleme mi yapmak gerekir?
    Yada farklı bir önerisi olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Teşekkürler herkese şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Asus Rog B450 çipset fiyatına, X570'li anakartlar alınıyor.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöyle asus rog serisi oldukça dolu bir kart ve 1400 tl ancak o dolulukta bir x570 1800-1900 bandında aradaki farkı vermeye gerek var mı amd nin soket yapısının değişeceğide söylenmekte ve ryzen 5 3600 için anakart bakıyoruz çokta uçmadan bunlara göre en iyi olanını seçmeye çalışıyorum bende

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rog serisi diye işte düşük çipset almaya gerek yok, X570'ler ileriye dönüktür yeni nesil işlemcileri de destekliyor.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI X570-A PRO AM4 AMD Ryzen™ DDR4 4400MHz (O.C.) M.2 USB 3.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-x570-a-pro-am4-amd-ryzen-ddr4-m-2-usb-3-1-anakart.html

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    MSI MPG X570 GAMING PLUS AM4 DDR4 4400MHZ(OC) M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart | Teknobiyotik
    https://www.teknobiyotik.com/msi-mpg-x570-gaming-plus-am4-ddr4-4400mhz-oc-m-2-hdmi-pcie-4-0-atx-anakart.html?ref=akakce&v=1.40

gibi...

• İlerisini düşünerek 1500-1600 seviyesinde bir bütçe ile x570 yongaya yönelin 4. nesli takıp kullanın.
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum haklısın bir noktada teşekkür ederim ama şu amd soket değilimi düşündürüyor biraz bu ileriye dönük tamam ama olurda söyletinler tutar bu sene veya 2021 de soket değişimine giderlerse diye x570 lerden vazgeçtim aslında az daha fiyatı kısabiliriz illa rog şart değil tabiki başka tavsiyen varsa alabilirim

• ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama muhtemelen ben tekrar işlemci deştirene kadar amd soket değişimine gider o yüzden onlara bakmamıştım ama tavsiyeye açığız tabiki illa rog parasına olacak değil tabiki düşürebiliriz de bütçeyi önemli olan ryzen 5 3600 seviyesine mantıklı olan olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5500 anakart önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Asus tuf gaming pro forumda konusu var bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Cranklineof

Teşekkür ederim ama muhtemelen ben tekrar işlemci deştirene kadar amd soket değişimine gider o yüzden onlara bakmamıştım ama tavsiyeye açığız tabiki illa rog parasına olacak değil tabiki düşürebiliriz de bütçeyi önemli olan ryzen 5 3600 seviyesine mantıklı olan olsun
    MSI B450A Pro Max,MSI Tomahawak,Mortar,Asus B450 TUF PRO Gaming B450 tavsiye ederim.
    X570 de ise Asus X570P den dusugunu almam.Hele MSI Unify dan dusuk kartlarını hic almam.
    Dun Youtube da X570A Pro worst X570 Board diye bir inceleme gormustum.Simdi bulamadım.MSI da Unify Meg Ace gibi kartlar alınacaksa alınmalı...
  • Amdnin son hamlesi ile yeni gelecek işlemciler b450/x470 desteği olmadığı için x570 almanız daha iyi olur. Uygun fiyatlı ileriye dönük asus x570 prime p alınabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.