Ryzen 5 3600, msi tomahawk
-
-
Forumda en çok önerilen 2li dir. Tomahawk max in 2 varyasyonu var sanırım. 2. Seri almaya özen gösterin. Bios bellek boyutuyla alakalı bir durum hatırlıyor gibiyim.Forumda konusu mutlaka vardır. Bakıp bu ikiliyi alabilirsiniz. -
Kullandığım ve sorun olmayan ikili -
quote:
Orijinalden alıntı: ruzgarnufel
Forumda en çok önerilen 2li dir. Tomahawk max in 2 varyasyonu var sanırım. 2. Seri almaya özen gösterin. Bios bellek boyutuyla alakalı bir durum hatırlıyor gibiyim.Forumda konusu mutlaka vardır. Bakıp bu ikiliyi alabilirsiniz.MSI B450 Tomahawk Max Am4 Ddr4 3466 Dvı HDMI M.2 Usb 3.2 R Gb ATX Bilgisayar Anakartı
Tam adı bu, linki bu https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07VB2BG3X/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
2nci versiyon olup olmadığını nasıl anlarız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratxq000082MSI B450 Tomahawk Max Am4 Ddr4 3466 Dvı HDMI M.2 Usb 3.2 R Gb ATX Bilgisayar Anakartı
Tam adı bu, linki bu https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B07VB2BG3X/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
2nci versiyon olup olmadığını nasıl anlarız?
Alıntıları GösterTomahawk 2 versiyonu dediğiniz olay sonunda max ibaresi olan modellerdir. Sizin almak istediğiniz b450 max modeli güncel son çıkan modeldir. Sıfır olarak max olmayan modeller piyasada yok artık. Linkteki ürünü alabilirsiniz.
-
Ryzen 5 3600 ve Tomahawk max ikilisini kullanıyorum. Hiç bir sıkıntı problem yok
-
Ryzen işlemciler Intel gibi anakart seçen, kaliteli vrm ve faz arayan işlemciler değiller. En dandik anakartlarla bile sıfır sıkıntı kullanırsın ki kuzenime MSI B450M-A + 3600 lü sistem kurduk sıkıntısız kullanıyor, bizzat kendim de B350 prime plus ile kullanıyorum yine sıkıntı yok.
Ayrıca B450 Tomahawk max 1-2 ay öncesine kadar 650-700 liraya satılıyordu son zamanlarda kıymete bindi yerinizde olsam o paraya tomahawk max almak yerine şu muhteşem anakartı alırdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: 128MilyarDolarRyzen işlemciler Intel gibi anakart seçen, kaliteli vrm ve faz arayan işlemciler değiller. En dandik anakartlarla bile sıfır sıkıntı kullanırsın ki kuzenime MSI B450M-A + 3600 lü sistem kurduk sıkıntısız kullanıyor, bizzat kendim de B350 prime plus ile kullanıyorum yine sıkıntı yok.
Ayrıca B450 Tomahawk max 1-2 ay öncesine kadar 650-700 liraya satılıyordu son zamanlarda kıymete bindi yerinizde olsam o paraya tomahawk max almak yerine şu muhteşem anakartı alırdım
Gerçekten daha iyiye benziyor, ama siparişi verdikten sonra gördüm.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratxq000082Gerçekten daha iyiye benziyor, ama siparişi verdikten sonra gördüm.
Alıntıları GösterTomahawk üzmez ama bu anakart aynı fiyata çok daha gelişmiş özellikler sunuyor.
-
Herhangi bir ürünü sepete attığımda sanki tüm ülke o ürüne saldıracak ve hemen bitecek hissi içime oturuyor. En sonunda al gitsin benle mi yaşayacak gazını kendime verip alıyorum 😁
Ryzen 5 3600, msi tomahawk max, Kingston 16gb 3200, sandisk ultra m2 500 gb. Aldım, üzmez inşallah.
(Toplam 3870tl)
Emektarım fx6100, M5A97, 4x4 Kingston 1600 satılığa çıkaracağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: muratxq000082
Herhangi bir ürünü sepete attığımda sanki tüm ülke o ürüne saldıracak ve hemen bitecek hissi içime oturuyor. En sonunda al gitsin benle mi yaşayacak gazını kendime verip alıyorum 😁
Ryzen 5 3600, msi tomahawk max, Kingston 16gb 3200, sandisk ultra m2 500 gb. Aldım, üzmez inşallah.
(Toplam 3870tl)
Emektarım fx6100, M5A97, 4x4 Kingston 1600 satılığa çıkaracağım.Güle güle kullanın kesinlikle seçtiğiniz donanımlar sizi üzmeyecektir uzunca bir süre. Keyfini çıkartın.
-
Teşekkür ederim.
-
çok iyi fiyat bence. Gayet güzel sistem.
-
Konusunu bulmuşken bende sorayım arkadaşlar pek bilgi sahibi değilim aynı işlemci yanına msi B550M-A PRO aldım 750tl ye sizce nasıldır -
quote:
Orijinalden alıntı: WaBoSe
Konusunu bulmuşken bende sorayım arkadaşlar pek bilgi sahibi değilim aynı işlemci yanına msi B550M-A PRO aldım 750tl ye sizce nasıldırGayet yeterli gen 4 birimlerden de faydalanmış olursunuz
-
Bugün kurulum yaptım, anakart açılmadı. Sonra kılavuzu okuyunca anladım ki ekran kartı sondaki slota takılacakmis. Ben her zamanki gibi ortadaki slota takmıştım. O slot daha üst seviye kartlara ait sanırım. Neyseki sonra çalıştı. Ama 3_5 dk gözümün önünden film şeridi gibi iade süreci, servis süreci v.s. geçti 😁
Bu arada alış veriş sitelerindeki yorumlarda m2 vidası çıkmıyor isyanı var. Evet m2den çıkmıyor ama anakart kutusundan çıktı 👍 ilginçtir ki anakart montaj vidaları çıkmadı, demekki artik kasadan çıkıyor, eskiden anakarttan çıkardı.
15-20dk gibi bir sürede win10 pro kurulumu tamamlandı, m2 teknolojisi gerçekten efsane olmuş 👍
-
Ben de Ryzen 9 3900X ile Tomahawk Max kullanıyorum, hiçbir sorun olmadı gayet güzel ikili, hayırlı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X