Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan Satın Al 3 Ocak 2025 14:34 1 1 (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan İşlemciyi 28 mart 2021 yılında aldım. Sadece bilgisayara 1 kere taktım ve dün 1 kere çıkardım. Yeni işlemci aldığım için satışa koyuyorum. İşlemcinin üstünde biraz çizikler var ama çalışmasında hiç bir problem yok. Daha önce hiç çıkarıp takmadım işlemciyi, stok fandan dolayı oluşan çizikler.Fiyat sondur.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kapanan Canva Ekiplerinden sıkıldıysanız içeri gelin! (SATILDI) Ryzen 5 3600 ve Stok Fan Zyxel GS-105b v3 5 Port Gigabit 10/100/1000 Switch