Şimdi Ara

Ryzen 5 3600/(XT) Soğutucu Tavisiyesi 250-300TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ryzen 5 3600 asagidaki sistem ile kullaniyorum. Chrome'da gezerken 40-60 arasi. Eger oyundan yeni ciktiysam 50'nin altina dusmuyor kasaya bir tane daha egzos fan takarsam belki 45 falan olabilir chromeda ortalama. Cinebench r20 testinin sonunda maksimum 78 oldu. Oyunlarda 60-70 arasi. Dedigim gibi kasa isindiktan sonra zor soguyor egzos fan takviyesi lazim. Bu arada overclock falan yapmadim ve chipset guncel.
    Kasa : Zalman S3 (2 tane onde fan takili bir tane de arkada dark marka egzos fan takili)
    Islemci sogutucusu : Dark Freezer X124 (icinden cikan macunla birlikte kullaniyorum)
    Anakart : MSI B450M PRO M2 MAX (7B84vA4)

Stok fan ile oyundayken 85 dereceyi buluyordu. Cinebench r20 de 95 oluyordu.
  • arkadaşlar hepinize önerilerinden dolayı teşekkür ederim.

Bir gaza gelip gaming geceis indiriminden gamepower windrunner adlı soğutucuyu sipariş ettim.

Merak edenler için elime geçtiğinde çeşitli testler yapıp sonuçlarımız paylaşırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

arkadaşlar hepinize önerilerinden dolayı teşekkür ederim.

Bir gaza gelip gaming geceis indiriminden gamepower windrunner adlı soğutucuyu sipariş ettim.

Merak edenler için elime geçtiğinde çeşitli testler yapıp sonuçlarımız paylaşırım.
    merhaba hocam ne kadara aldınız, uyguladınız mı sonuçlar nedir?

ben de 3600 için soğutucu araştırmaya başladım.

GamePower Windrunner ince hesap sitesinde 239tl şu anda.

diğer seçenekler

cooler master hyper212
    dark freezer x94
  • Bende Dark'ın x94 modeli var. Stock fandan yaklaşık 12-13 derece daha serin tutuyor Aida Stress testinde. Ama stock fana göre bana biraz daha sesli çalışıyor gibi geldi. Ben 160 liraya almıştım fiyatıyla karşılaştırınca soğutma performansına iyi diyebilirim. Ama dediğim gibi ses takıntınız var ise çok sessiz olduğu söylenemez. Bunun dışında forumda bolca arctic freezer 34 önerisi görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Soylu

Bende Dark'ın x94 modeli var. Stock fandan yaklaşık 12-13 derece daha serin tutuyor Aida Stress testinde. Ama stock fana göre bana biraz daha sesli çalışıyor gibi geldi. Ben 160 liraya almıştım fiyatıyla karşılaştırınca soğutma performansına iyi diyebilirim. Ama dediğim gibi ses takıntınız var ise çok sessiz olduğu söylenemez. Bunun dışında forumda bolca arctic freezer 34 önerisi görebilirsiniz.
    arctic freezer hafif pahalıymış. araştırmaya devam :)
  • gaming gevesi indiriminden 190tlye aldım.

henüz dün siparis verdim. gelince sonuçları paylaşırım. ben de memnun kalmazsam dark x124 almayı düşünüyorum

• Ryzen 5 3600/(XT) Soğutucu Tavisiyesi 250-300TLRyzen 5 3600/(XT) Soğutucu Tavisiyesi 250-300TL 160 liraydı galiba 😂

• xcaka28 kullanıcısına yanıt
    sana direkt 3600xt gelmiş :D büyük şans

• xGlorfindel kullanıcısına yanıt
    Haha aynen 4.7 yapcam tmmdir
  • true.php T kullanıcısına yanıt
    Hangi anakartı kullanıyorsunuz? Bu soğutucu ram slotlarını kapatıyor mu?

• Msi B450 pro max eger düzgün takarsanız kapatmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende 360lık radyatörünü düşünüyorum.

Biraz sesli çalısıyor gibiydi. Fazla testte yok.

Fanları aynı sanırsam gelince ses konusunda bi değerlendirme yaparmısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    yaparım hocam.. ama kargoya verilmemiş henüz sanırım bi haftayı bulacak

• www.vatanbilgisayar.com
    XIGMATEK WINDPOWER PRO INTEL/AMD 2x120mm ARGB FAN İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-windpower-pro-intel-amd-2x120mm-argb-fan-islemci-sogutucu.html

Bu soğutucu nasıldır acaba

• xcaka28 kullanıcısına yanıt
    Çok güzel değerler. işlemcinizin kıymetini bilin iyi günlerde kullanın.
  • emreoguz177 E kullanıcısına yanıt
    157 mm yukseklik 2 fan 6 ısı borulu 800-1800 devir arası orji siteinden aldım bilgileri

Geldi mi soğutucunuz acaba, geldiyse memnun musunuz

• emreoguz177 E kullanıcısına yanıt
    hayır hala gelmedi..

yarın gelir diye düşünüyorum, aldığım sonuçları bu başlık altında paylaşabilirim veya yeni bir başlık açabilirim. çünkü ürünle ilgili internette yeterince kaynak bulamadım ben, benden sonra arayanlar bulur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.