Şimdi Ara

Ryzen 5 3600X ve RX 5700 XT sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar Sepetime eklediğim ürünler bunlar değerli tavsiyelerinizi bekliyorum
    ANAKART 850 TL
    İŞLEMCİ 1.600 TLSSD 960 TL
    EKRAN KARTI 3.100 - 3.500 TL (Kararsız Kaldım)
    RAM (2x8GB+Sonra bir 2x daha) 900 TL
    MONÜTÖR 1.500 - 1.600 TL (kararsız kaldım)

TOPLAM 9.310 TL
    Eksikler
    KASA
    POWER
    SOĞUTUCU
    MMORG Tutkunu olarak yeni bir sistem toparlamak istiyorum.
    Sürekli Online olacağım için iyi bir sogutucu. Sessiz fanlı bir kasa ve power. Konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Sade bir kişilik olduğum içim RGB olmayan ürünler tercihimdir.

• https://forum.donanimhaber.com/bes-oyun-kategorisi-kategorilere-gore-oyun-sistemi-olusturma-kategorilere-gpu-ve-cpu-secimi--85513674#85513674
    2. ve 3 sistemi inceleyebilirsin
    soğutuc alacaksan 3600X alma 3600X in soğutucusu kaliteli ve fiyatı da soğutucu yüzünden yüksek 3600 alabilirsin
  • Öncelikle değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum. Çok sistem uzmanı değilim ama kasanın arkasına egzoz görevi gören fanlar takılıyor. İşlemci soğutucusu dışında buraya takılacak bir soğutucu gereksiz bir ekipman mıdır?
    Ramlere 3200 MHz seçilmiş 3600 olarak artırır isem 8gb 4 adet bu ana kart ile paramın karşılığını alabilir miyim?
    Kasanın poweri içinde olan modelini önermişsiniz Linki
    bu pover ve kasa büyüklüğü uzun vadeli olarak iş görüyor mu? ekran kartım ssd ve sonradan eklecek 2 adet HDD vs yer sıkıntısı yaşar mıyım?
    ekran kartı kısmı çok karışık geldi bana tavsiyeniz hangi ürün olacak. Shappire 5700XT mi Asuss 5700XT mi?
    Şimdiden teşekkürler.

• ryzen 5 3600 yeterlidir. 3600x fantezi olur zira fiyat farkına değecek bir deneyim farkı yok. soğutucu bir miktar daha kalın lakin yine yetersiz.

ryzen 3600 ve 200-250 tl bandında bir hava soğutma çok yerinde olacaktır. 4200 mhz civarı 1.3 volt ile sabitlenip kule tipi hava soğutma ile oyunlarda 60 lı derecelerde kalır ve mutlu eder.

rx5700xt çok yerinde olur ben asus referans tasarım kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. en kral oyunda 2k ultra detay minimum 60-70 fps veriyor ve günümüz için hatta birkaç yıl çok yeterli.

diğer konu ryzen 3600 ve rx5700xt hiçbir uyum yada darboğaz sorunu yaşatmıyor çok mutlu bir birliktelik yaşayıp size de yaşatıyorlar.

ramler konusunda 3600 cl18 gskill tavsiye edebilirim. anakart seçimi yerinde uygun olacaktır.

monitör tercihinize karışamam o ap ayrı bir zevk. ben 31.5 inç aoc kullanıyorum. 2k ve 75hz freesync bir monitör. 5ms gibi bir değeri var şimdi tam aklımda değil. bana yetti ve çok memnun kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.