Şimdi Ara

Ryzen 5 5600'e Geçiş Yapsam Yeterli Olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

1080p monitörlere değil, çözünürlüğün direkt kendisine ucube dedim lütfen dikkat edin. Aynı son satırda belirttiğiniz çözünürlük ve ekran boyutlarında kendim de defalarca testler yaptım pc ve konsollarda. Uzun süreli kullanım sonucu deneyimimi aktardım. son yıllarda artık oyunların 1080pdeki LOD ları da çok sıkıntılı zaten malumunuz.

Ancak önceki dediklerinize pek katılmıyorum. Siz downsampling yaparak 1080p ekrana daha fazla piksel çizdirip keskin görüntü alınca memnun oluyorsunuz. Elde fhd monitör varken zaten bunda bir sakınca yok, ancak ben artık 1080p devrinin kapanması taraftarıyım. katılırsınız-katılmazsınız. doğal 1440p şöyle güzel bir ekrana geçmek lazım. Güçlü gpular kullanıp fhd ekranda eziyet etmenin manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulkane -- 17 Ekim 2023; 13:36:47 >
  • Corpos kullanıcısına yanıt
    Ben 5800x3d’den çok memnunum hocam youtube’da gamers nexus’un 14700k inceleme videosunu izlemenizi tavsiye ederim söz konusu oyun olunca 5800x3d’nin ddr4 olmasına rağmen yeni nesil üst seviye işlemcilerle nasıl kapıştığını görürsünüz. Videonun altına birisi yorum yazmış 5800x3d yeni nesil 2500k olacak diye çok hoşuma gitti ben de aynı fikirdeyim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.