Şimdi Ara

Ryzen 5 5600 işlemci arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Çanakkale İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Ryzen 5 5600 işlemci arıyorum

2. el temiz pin hasarsız r5 5600 işlemci arıyorum uygun fiyatlı satan arkadaşlar bana ulaşabilir

şimdi arkadaşlar ürünün sıfır 3300tl kutusuz olan zaten ben kutu veya fan istemiyorum yalnızca işlemci alacağım kargo parasını da ben ödeyeceğim

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çanakkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 2500e bulursanız öpün başınıza koyun hocam 2250 çok ütopik

• hocam fiyatı öylesine yazdım satıcılar ulaşabilir

• boifromasgard kullanıcısına yanıt

kargo parasınıda ben ödeyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vernn -- 26 Eylül 2024; 11:53:37 >

• vernn V kullanıcısına yanıt
    link var mı 3300 TL ?

yada 3000 TL olan ikinci el ilan benzer / güncel veya sizin bulduğunuz ))

ben hayatım da 1 kez 2750/2800 TL gördüm ama dolar / altın kuruna göre piyasa belli olmuyor.

kargoyu ödemen , elden alman hatta araba veya uçakla gitmen de farketmez )) 800/1000 fazlasına rahatça satar zaten R5 5600 sahibi.

Sen R5 3600 bak daha F/P bir ürün 1600 TL bulursun kutu/fan ile hatta zaman zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

hocam satmıyorsanız sizi ne ilgilendiriyor 3500 tl olsun hadi bakın internetten fiyatına sıfırı 3500tl olan ürüne 3000tl mi vereyim bide kargo parası eee gider sıfır alırım o zaman 1 hafta bekleyecem satan olmazsa sıfır alırım zaten 200-300tl için gidip 2. el mi alayım:) biraz mantık lütfen kargo parasıyla beraber 2500 tl ye almış olacam karşı taraf kargoyu öderse 2500tl de veririm sıkıntı yok

yani sıfır fiyatından %30 aşağı fiyata almış olacam gayette normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vernn -- 26 Eylül 2024; 21:25:53 >

alıp satsana bize ;))

iddanızı/mantığınızı ve savunmanızı görelim hadi....

sen kendinin satmayacağın bir fiyata ürün arıyorsun ( satıcı mesaj atsın , beni bulsun demişsin hem de dh de bu üyelikle ).

kendin 3000 TL ye satın alsan 2024 aralık da bile 2500 TL satmazsın mesela . Bak sana kendini test imkanı da veriyorum

neden satmıyayım lütfen rahatsızlık vermeyin zorla almıyorum sonuç olarak sizin mantığınıza göre %10 daha az verip 2. el ürün alırsınız ben almam bu kadar basit %10 daha koyar sıfır alırım benim 2.el alma fiyatım sıfırının %30 aşağısı satarkende böyle yaparım dikkat ederseniz garantisiz olsun diyede belirttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vernn -- 26 Eylül 2024; 21:34:58 >

mantığınız ikinci el bazı ürünler de maalesef mantıksız.

her zaman 1+1= 2 etmez.

Elinizdeki anakart ve ramleri yazın ve bu mantıkla ucuza koyun hadi yada. hadi !!!

satma kardeşim o zaman zorla malını mı aldık dediğim gibi gider 500tl fazla verir sıfır ürün alırım 1 hafta duracak ilan:) ne kanser toxic birisi çıktın akıl alır gibi değil:)sana mı soracam kaçtan alacağımı uymuyorsa sana satma

Hocam sinirlerinizi zıplattığınıza değmez. Bloklayın gitsin. Kendisi alakalı alakasız her şeye atlıyor. Benimle hiçbir polemiği olmamasına rağmen blokladım...

• T_N_T 35

cahilce bir durum ve tutum.

DH ikinci el mantığınız kavrayamayanların olması benim/ bizim yorumlarımızla alakalı değil goğrular ve gerçekler den kaçamazsınız.

Birisinin size alıcı/satıcı konum da olduğunuz bu forum da " kral çıplak " demesi/diyebilmesi gerekli.

DH aktif üye sayısı için de siz hiçsiniz , ikinci el de bu oran nedir hesaplamak zaman kaybı hatta .

• DH 2.el eskiden böyle değildi. Hakkı ne ise o fiyattan alış/satış ilanları görürdük. Şuan bakıyorum 2.el ürüne sıfıra yakın fiyat çekenler yada mezardan ölü kaldırmak isteyenler doluşmuş, tek tük hakkıyla ürün satan görüyorum onlar da ilanda çok durmuyor zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.