Şimdi Ara

SATILDI - APU Sistem --- Ryzen 5 5600G - B450 Tomahawk Max - 16 GB DDR4 - 750W Kasa ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILDI - APU Sistem --- Ryzen 5 5600G - B450 Tomahawk Max - 16 GB DDR4 - 750W Kasa ---

Selamlar,

Kendim kullandığım. Temiz ve sorunsuz sistemimi satıyorum. 5600G işlemci ile önce 6900XT ekran kartı birlikte 4K, sonrasında 6600 ile oyun oynanmıştır.

İşlemcide gömülü GPU olduğu için görüntü alabilirsiniz. İstediğiniz ekran kartını alana kadar idare edebilir, Autocad, Solidworks gibi paket programları sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Sessiz çalışmakta olup idle sıcaklığı 30-35 derecedir.

Kasada 2 tane intake olmak üzere 3 tane silent fan vardır. Egzos fanı anakarttan kontrol edilebilmektedir. Anakartta m2 ssd, usb type-c, sıvı soğutma pompa kontrolü, rgb soketi gibi bir çok özellik mevcuttur.

5600G işlemci oyun performanslarına youtube dan bakabilirsiniz. Ben ilk aldığımda left4dead gibi oyunları rahat oynadım.

Yanında güvenlik sebebiyle SSD veya HDD verilmeyecek olup kendiniz temin etmeniz gerekmektedir.

İşlemci : Ryzen 5 5600G

Anakart : MSI B450 Tomahawk Max

Ram : Crucial Ballistix 2*8gb DDR4 3200

Kasa : Sirius 750W

Fiyat : 7500₺'dir.

Takas yoktur.

SATILDI - APU Sistem --- Ryzen 5 5600G - B450 Tomahawk Max - 16 GB DDR4 - 750W Kasa ---

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.