Şimdi Ara

Ryzen 5600x ve msi rtx 3080 z trio 10 gb için corsair rm850x mi msi a850gf psu önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, önceden 5600x 1080ti sistemde aerocool kcas plus 750w güç kaynağı kullanıyordum. 17 aralık cumartesi günü ekran kartını güncelleyerek msi geforce rtx 3080 z trio 10 gb ekran kartı taktırdım. 2 gün sıkıntısız kullandım. 19 aralık pazartesi akşamı oyun oynarken pc kendi kendine kapandı. No signal yazdı ekranda. Ama kasada ekran kartının ışıkları falan yanıyordu. Bende kasayı açma tuşuna basılı tutarak kapattım bilgisayarı tekrar açmak istediğim zaman açılmadı. Yarın bilgisayarcıya götürecem kasayı. Güç kaynağı bozuldu galiba. 3-4 defa denedim kasanın ışıkları yanmıyor ve kasa açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilgisayarcıya götürmeden önce tüm bağlantılar kablo bağlantıları yani psu ile olanlar, baştan kontrol edilerek tekrar denenebilinir. Sorunu tam olarak anlamak için.

Eldeki psu çok iyi bir model değil aşırı kötü de değil ama bozulmuşta olabilir tabi. Sorduklarınız arasında ikiside kaliteli ama bnm tercihim corsair rm850x olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.