Şimdi Ara

[SATILDI] Ryzen 7700x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #Diğer AMD / Intel #AMD Şehir #Adana İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Ryzen 7700x

Fatura Tarihi 14.12.2023 dür 10 günlüktür işlemci yükselteceğim için satıyorum fiyatı uygun tuttum alan kişiye Hayırlı olsun.

[SATILDI] Ryzen  7700x

[SATILDI] Ryzen  7700x

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 9500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 14 Aralık 2025 Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Herkes istediği fiyatı yazabilir bunu tartışmıyorum. Sadece sizin ilan içinde değil. Neden forumda ikinci el işlemciler aynı modelin tray fiyatının sıfırına konuluyor kavrayamıyorum. Racon böyle mi onu anlamaya çalışıyorum. Tray ile aynı fiyatken neden ikinci eli (10 günlükte olsa) insanlar tercih etsin ? Bu arada işlemciyi koyduğum fiyat gaming gecesi ürünü değil. Fiyatınız pazarlıklı bir fiyat mı diyeceğim uygun yazdım demişsiniz. Ben alıcıyım bakıyorum tray fiyata sıfır alabilirim diyip pazarlık bile etmiyorum mesela.

AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 Tray İşlemci - incehesap.com

[SATILDI] Ryzen  7700x

• Zaten alacaksınız ciddi alıcı iseniz buradan değil pm uzerinden yazabilirsiniz konusuruz anlasiriz fiyat icin

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.