Şimdi Ara

Ryzen 9 3950X Sistem Toplama ( Satın Alındı) REHBER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok harika bir bilgisayar olmuş bütçe sınırsız bilgisayar alacak olsam kesinlikle alacağım bilgisayar buydu güle güle kullanın.

Bütçe sınırsız nerde o günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de buna benzer bir sistem düşünüyorum fakat aklım bir yandan threadripper'a gidiyor. Autocad, photoshop, 3dsmax (sistemim eski olduğu için unuttum yeniden başlayacağım).

3950xli sistem 25bine mal olacak, 3970xli sistem 45-50 civarına çıkacak. Bir ay sonra 55bin civarı bütçem olacak. Aklımdan geçen mantıklı olan 3950li sistem toplayıp yanına bir de şehir dışına taşıyabileceğim 15bine laptop almak. Fakat güç ve dayanıklılık bakımından pişman eder mi bilmiyorum. İki sene sonra ddr5li sistemler yaygınlaşır mı? X570 ile TR40 anakart (en iyilerini kıyasladığımızda) dayanıklılık ve verim açısından (yoğun kullanımda) arada çok fark olur mu? Ayrı bir başlık açmak istemedim henüz sistem toplamak için 1 ay gibi sürem var.
  • Ben de 2080ti ve 3950x sistem toplamak istiyorum bu aralar. Yakın zamanda alacağım. Parçalar aşağı yukarı aynı olacak, yine burdan tavsiyeler alarak diziyorum sistemi.

9900k ile 3950x arasında kalmıştım ilk başlarda lakin chris brown hocamın 3950x tavsiye etmesi üzerine 3950x'de karar kıldım.

Amacım ilk aşamada tek pc yayın. Yine youtube için videolar renderlanacak vb. yani her türlü işte kullanılacak.

Sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.