< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ryzen Mobil 5000 Serisi [ANA KONU] Laptop Tavsiye & Tartışma (11. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: gurkan3407Dostum öncelikle aramıza hoşgeldin diyelim ama konuyu yanlış yere açmışsın. Max 7000 skalasında senin işini görecek modellerin incelemeleri ve detaylı yorumları mevcut.
ben yeni bir konu açmadım ki soru sordum sadece
7000'e onu 5,5'a şunu al ya da az daha ekle 7,5'a bu var diyen olur belki diye sordum.
-
Öncelikle yanlış ifade için kusura bakma. Soruyu yanlış yere sormuşsun demek istedim. Bunu bu şekilde yazmamın sebebi bir kabalık yapmak veya sivrilmek değildi zaten niyetim. Bu konu altında bu soruya çok cevap alamayabilirsin demek istemiştim aslında. Daha hızlı cevap alabilmen için doğru yere yönlendirmekti amacım.
-
Vay be mx150 den beri aynı tdp sorunu var ha ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykurtulus -- 6 Mayıs 2021; 12:55:19 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ykurtulusevet cok iyi hocam hayırlı olsun :)
-
Yeni konunun burası olduğunu bilmiyorfum iyi oldu bu:)
Çok iyi yapmışsınız. Aldığımdan beri orjinal laptop şarj aletini kullanmıyorum. Taşırken falan cidden inanılmaz rahatlık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
asus zenbook serilerinde yeni 5000 serileri listelenmiş. (global site)
özellikle şu konfigirasyon hoşuma gitti inşallah TRye uçuk bir fiyattan gelmez.
- Windows 10 Pro - ASUS recommends Windows 10 Pro for business
- Up to AMD Ryzen™ 7 5000 series
- Up to AMD Radeon™ Graphics
- Up to 16 GB memory
- Up to 1 TB SSD storage
- Up to 14'' FHD NanoEdge display
- Thin and light: 1.22kg, 14.3mm
- Up to 16 hours battery life
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulturgay -- 9 Mayıs 2021; 12:2:34 >
-
Zenbook adında olup da uygun geleceğini düşünemiyorum malesef ama piyasa çeşitliliği açısından Ryzen 5000 Zenbookların gelmesi tabi ki muhteşem
Legion 5 Pro gelmiş
Başlıkta yazmayan bazı özellikler:
80 wh batarya
RGB klavye
2.5K ekran, 500 Nit, 165 Hz, %100 sRGB, G-Sync, VESA, Dolby Vision
3200 Mhz Samsung ramler 16x2
300W şarj aleti
Samsung pm981 SSD
Nahimic yazılımlı 2x2 Watt Harman Hoparlör
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 9 Mayıs 2021; 14:23:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Haklısınız.
Piyasada olumlu bir gelişme yok laptop fiyatlarının düşmesi için ülkemizde.
-yüksek kur
-çip krizi
Hele ki bir de beklenti amd üzerineyse, uygun fiyatlıyı geçtim ürünün bulunma ihtimali de düşüyor. -
Ryzen 7 5800h nin ekran kartsız dizüstü hali çıkmaz mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: drserkRyzen 7 5800h nin ekran kartsız dizüstü hali çıkmaz mı acaba
Aslında üst düzey performans aramıyorum. Çok uzun süreler ekrana baktığım için gözlerimi yormayacak, kaliteli bir ekranlı ve internette kullanım açısından çok sekme açtığımda ağırlaşmayacak oyun odaklı olmayan bir ryzen işlemcili dizüstü arıyorum. Bütçe 3 4 bin. 6 7 bine çıkmak istemiyorum öneriniz var mı?
3-4’luk bütçe ile uzun ömürlü bir seçim yapmanız çok zor.
5700 tlye
5700u
8gb ram( yerleşik)
512 ssd olan model var. Yapılacak en mantıklı f/p ürünü
Lenovo IdeaPad 5 AMD Ryzen 7 5700U 8GB 512GB SSD Freedos 14" FHD Taşınabilir Bilgisayar 82LM006ETXhttps://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-5-amd-ryzen-7-5700u-8gb-512gb-ssd-freedos-14-fhd-tasinabilir-bilgisayar-82lm006etx-p-HBCV00000471GC?magaza=Hepsiburada
-
ne var 16 gb olsaydı.
bu devirde 8gb notebook çıkaranları ıslak odunla.... 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben tercihimi beklemekten yana kullandım ve almadım. 7-8 sene önce aldığım lenovo y580 bile 8gb ddr3 ve klavye ışıklıydı. Arttırılabilir ram ve ışık lazım. İyi fiyattı ama geçti.
-
Dün athlon gold 3150u 256gb ssd, 4gb ram 2850ydi. 150 de ram alıp 8gb olunca çoğu öğrenci ve öğretmenin işini görür haldeydi. 3000e temiz sıfır dizüstü. Ssd de eklenebiliyordu.
Ama... 200tlcik zam gelmiş.
Alabildiğini alacaksın şahsım cumhuriyetinde yoksa zamla alman kesin.
AE'den mi aldını hocam kaç günde geldi?
-
Aynen AE'den aldım, standart ship olduğu için PTT getirdi o yüzden 21 gün sürdü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X