Şimdi Ara

S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

Bu mesaj silindi.
    Aynen katılıyorum.Buna tam olarak ırkçılık denmez. Irkçılık siyaset sosyolojisi açısından sağ kesimden beklenir ancak bizde özellikle arap düşmanlığını sol ,sosyal demokrat,kemalist sekuler ,laik denilen kesim yapıyor. Bu kesimin ortak özelliği ise İslama karşı belli bir alerji durumu var. Tabi bu da ideolojilerinin ruhu felsefesi materyalizmden beslenmesinden kaynaklanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan gelip Suriyelileri savunuyor, ırkcılık yaptığımızdan dem vuruyor.
    Anadolu da yaşıyorum.
    İki ginlüğüne İstanbul’a geldim.
    Beşiktaş dan Kabataşa kadar yürüyeyim dedim. Önümde 4 tane suriyeli it, Beşiktaş’dan Kabataş’a kadar karşılarından gelen kaç kız, kadın varsa taciz ettiler gözümün önünde.
    Ülkeyi ülke olmaktan çıkaranları savunmayın.
    Tabiki bu ülkenin bu durumda olmasının nedenlerinden biri de bunlar, 40 milyar dolar para harcanmış, resmi açıklamalar bunlar. 40 milyar doların ne olduğunu biliyor musun?
    Gelmişler ordan burdan ülkenin içine sıçmışlar, ırkcılık yapmayın diye fetva veriyor.
    Adam gibi yaşayana, adam gibi çalışana, bu ülke kültürüne saygılı olana sözümüz yok, milyonlarca mülteci, göçmen gldi bu ülkeye, her dinden her ırktan geldi kimsenin de tepkisi olmadığı için de huzur içinde yaşayıp gidiyorlar.
    Aram ordan burdan gelmiş memleketime, alanen ırkcılık yapıyor, sonrada gelmiş bize ayar veriyor, ırkcısınız diyor.
    Yürü git, neden geldiysen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu mesaj silindi.
    Zamanında Fethullahçılar'ı da böyle kolluyorlardı işte. Aynı taktik.
  • Senin gibi humanistler ülkenin sonunu getiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ülkeye afrika ülkelerinden de insanlar geldi, hepsi ekmeğinin peşinde, saat satıyor köşe başlarında
    ama gelen suriyelilerin tek derdi var , yeme-içme-sıçma-sevişme
    bağcılar devlet hastanesinde doğan her 2 bebekten 1 tanesi suriyeli, sorsan savaştan geldiler

ve bu adamlara 30 milyar dolar harcandı , hala da harcanıyor, mevzu bundan ibaret, kürtlerle suriyelileri biri tutma, biri bu ülkenin vatandaşı , diğeri ne olduğu nerden geldiği belli olmayan sürü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Bu ülkede afridan gelen siyahlarda var. Birgün onlara kötü birşey söylenmedi. Demek ki herşey yabancı olmasından dolayı olmuyor.
    Senin suriyeli dediklerin beş para etmez, beleşçi ve dilenci bir topluluk.
    O siyahilerin ülkede yıllardır yaşamasına rağmen ne elin karısına kızına baktıklarına şahit olundu, ne tecavüz ettiklerine, ne birilerini öldürdüklerine, ne de toplanıp bir yerleri bastıklarına şahit olundu....

• Treth kullanıcısına yanıt
    Yardım ile ihanet arasındaki çizgiyi belirlemek lazım. Kontrolsuz şekilde ülkeye Suriyeli sokuldu ve kayıtlı kayıtsız bir sürü denetimsiz insan var ülkede. Ayrıca bu insanlara vatandaşlık da veriliyor bizzat babamın işyerinde adam vatandaşlık aldı. Ülkeye gelen bu insanların yardımdan daha farklı niyetle ülkeye sokulduğunu düşünüyorum.

• Araplar bir zahmet çöplüklerine geri dönsün ülkemde Arapları görmek istemiyorum.

• Senin suriyeli dedigin adamlar benim verdigim verginin benim yaptigim askerligin giramini yapmadan krallar gibi yasiyor.is yeri acip vergi vermiyor yandaki yerli vatandas esnaf batiyor.ak parti artik buyuk bir batagin icindedir.3 donem olayiyla saglam kadrolari tasfiye edip comezlerle iktidara gelirsen boyle tirmalarsin.suan secim olsun akparti baraji gecsin dua etsin.

• bakın şindi ALLAH tealanın yarattığı toprakta yaşıyorsunuz ve MİSAFİRSİNİZ

önce bu hakikati hatırlayın ve ALLAH tealanın vahyettiklerine kulak verin

http://www.kuranmeali.org/5/maide_suresi/8.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

maide 8

Ey iman edenler! Allah için hakkı titizlikle ayakta tutan, adalet ile şahitlik eden kimseler olun. Bir topluma olan kininiz, sakın ha sizi adaletsizliğe itmesin. Âdil olun. Bu, Allah’a karşı gelmekten sakınmaya daha yakındır. Allah’a karşı gelmekten sakının. Şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan hakkıyla haberdardır.

verilen örneklerde suriye vesair ülkelerden gelip it lik yapanlar var fesad eden hatta kan dökenler var

bu örnekleri bizde gözlemliyoruz . amma velakin bu olumsuz örnekleri tüm arap kavmine genelleyip ırkçılık yapmak bir kavmi aşağılamak İNSAFSIZLIK ADALETSİZLİK tir

geminin içinde 100 kişi var 99 u pislik o gemi 1 iyi insan için batırılmaz

her kavmin içinde iyiler var kötüler var . bu sayfalarda verilen olumsuz örnekleri kim yapıyorsa sopayı çekip geldiği yere sınır dışı edilebilir

ırkçılık yapacagınıza devletin ilgili merciilerine şikayet edin .

ayrıca bu ülkede belki kürtlerden daha çok arab kökenli ülke vatandası var . arablara söverken genelleyerek antepli urfalı batmanlı vatandasınıda kırıyorsun

bazıları okuuklarını ANLAYAMIYOR gördüğüm kadarıyla ..

• quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

Araplar bir zahmet çöplüklerine geri dönsün ülkemde Arapları görmek istemiyorum.
    al bir örnek

nerelisin yavrucum sen yaz bakayım..

ben herzaman şunu söylerim gercek hakiki TÜRKLER ASLA IRKÇILIK YAPMAZ

her kim türk oldugunu iddia edip ırkçılık yapıyorsa yüzde 100 baska bir kavimdendir
  • Trolse durum vahim degilse daha vahim mesaj sayisi 0 umarim troldur

Blok

• Kesin kirt yapmıştır diyenler de, suriyeli yapmıştır diyenler de haklı çıktı ama, birşeyleri belirteyim derken doğrulardan sapmamak lazım, bu olayın böyle olacağı belliydi, dışarıda ve içerde istenen tablo bu zaten, kim Suriye gibi sıkıntılı bir yer ile aradaki mayınları toplattı ise onun isteği sıkıntı, kargaşa ve problemdir. Eninde sonunda olacağı da budur, ne kadar ileri gidecek belirsizdir.

• Allah her kavime bir toprak nasip etmis ve onu vatan bilin ve sehitlik mertebesine ulasmaktan korkmadan koruyun demis.bizim suriyeliler tasi siksa suyu cikarir ama gel gelelim milletin karisina kizina sarkmada toplu tasimada yayila yayila sigir gibi oturma elinde telefon facebok twiter sosyal medyadan ahkam kesme.hepsi bunlarda mevcut. kendi vatanlarini benim askerim savunmaya gidiyor onlara gelin size silah savunun ulkenizi diyince 3 hafta ortalikta gorunmezler.ulan bu suriyelileri kime sordular vatandasliga alirken.

• aga çocuk yaşlı anlarımda 20 mi sinde 30 unda 40 ında domuz gibi adamlar vatanını en kötü durumda şavaş halinde bırakıp gidiyorsa gözümde köpekten aşağıdır bu kansızlara bakıyoruz birde haram zıkkım zehir olsun süriye yi karıştırıp bu hale getirenlerin de Allah belasını versin iki yakaları bir araya gelmesin.......Çanakkale de çocuk yaşta Türk evlatları aslan gibi yatarken bu kansızlara acıyan mal dır...
    Yüce dinimiz İslam da
    «Ey îmân edenler, toplu bir halde kâfirlerle karşılaştığı*nız zaman onlara arkalarınızı dönmeyin (kaçmayın). Tekrar savaş için bir tarafa çekilenin, yahut diğer bir fırkaya ulaşıp mevki1 tutanın hâli müstesna olmak üzere kim öyle bir günde onlara (düşmana) arka çevirirse o, muhakkak ki Allah'ın gaza*bına uğramışdır. Onun yurdu cehennemdir. O, ne kötü bir so*nuçtur.»
  • Araplar kadar pislik ve ihanet eden bir kavim yeryüzünde yoktur. Hepsini buraya bilerek yolluyorlar ki Türk milliyeti kırılsın diye. Rusya askeri anlamda destek oluyor ya niye hiçbiri oraya gitmiyor kimse düşünmüyor. Bütün hepsinin canı cehenneme.

• 0 mesajla soluğu ilk ülke gündemi bölümde alan Suriyeli hayranı bir arkadaş.

• Merak ettim evinize alıp kaç suriyeli beslediniz bugüne kadar

• Seni hayatında ırkçılık görmemişsin.Bizim dışımızda her ülke önce kendi milletinin çıkarlarını düşünüyor. Bu topraklar için başkası gelsin sefa sürsün diye kan dökülmedi. Her haltı halka soranlar bu meseleyi sormaktan niye korktular?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.