Şimdi Ara

s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yazın avrupaya gidiyom gençlik kampı tarzında nasıl kacı düşürüm bir yardım et abe.senin konuları hatırlıyom abe.
  • Hemen bırak o montu evlat

s
  • güzel mont
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuklacini

yazın avrupaya gidiyom gençlik kampı tarzında nasıl kacı düşürüm bir yardım et abe.senin konuları hatırlıyom abe.
    burda en en en onemlisi tipin eğer tipin yerindeyse kesin dusurur hemde bolca bu arada sakın çok bol salaş giyinme
    giyinmeye dikkat et
    cok kulturlu cok paralı yada entelektüel olman gerekmez kasma kendini eğlenmene bak
    samimiyet olması lazım ama cıvıklıkla samimiyeti karıstırma
    çok içme sonra gol atamazsın
    prezervatif bulundur yoksa o işte olmaz (genelde kızların cantalarında olur )yinede sen işini sağlama al

• Güzel, kaça aldın ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi insan neden bu şekilde bir mont alır ki
  • 2005 üyesi kullanıcısına yanıt
    Hocan sag olun genclik tarzi tipim iyidir.Birde gittigim yer 18 23 yas arasi cogunluk.Baska tavsiyelerinize acigim zamani gelince size ozelden yazarim.

• ömür boyu bakir kalıcam montu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

maşallah fişek gibi olmuşsun, biraz daha kilo verirsen daha iyi olur bence
    Teşekkür ederim hocam.2.5 hafta önce falan bu montun önü göbekten kapanmamıştı.Son aylarda düzenli olarak kilo veriyorum.Ocak 2018 de 104 kilo civarıydım şimdi 92 civarı.Böyle gidersem 2019 yaza kadar 80 in altına düşerim

@striker27

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 19 Aralık 2018; 12:31:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Size tipiniz kayık deniz de batmazsınız demek istemiş. Mizah zeka gereketirir. Bu espiriği anlayabilecek kadar zekisiniz değil mi ? Yok sa yanılıyormuyum.

Alıntıları Göster
    Mizah zeka gerektirir de kendi dilini doğru yazabilmek az biraz zeka gerektirir.

**Gereketirir** değil gerektirir

Yoksa kelimesi ayrı yazılmaz bitişik yazılır o da **Yoksa** olacak

birde şu kelimeyi yeni gördüm. 'espiriği' değil 'espriyi' olacak o da

Bunları doğru yazamıyorsa o az biraz da zekan yoktur demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 19 Aralık 2018; 23:43:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Jonathan Hemlock

şukun nedir
    yorumunu beğendim anlamında
  • teşekkür ederim @MERNEPTAH

teşekkür ederim.2.5 hafta önce 330 liraydı 4 5 gün önce baktım 220 liraya düşmüş dün de hemen aldım @Moueson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 19 Aralık 2018; 12:40:45 >
  • Kırmızı devrim rengidir ve sende devrimci ışığı var yoldas.

• Bu tarz balkan ülkelerinde yaygın. Dünya ülkelerinin sokak modasını gözlemliyorum, Türk sokağının Balkan tarzından gittiğini görüyorum. Galiba bu coğrafyanın niteliği bu. Arnavut, Bulgar, Sırp, Hırvat, Boşnak, Polak, Rus, Macar, Roman, falan filan. Bir Fransız, İngiliz, Alman, Amerikan tarzı yok. İtalyan-İspanyol tarzını tutturmaya çalışan çok var ama maya tutmuyor. Bütün bunlar olmak zorunda değil, tamam ama işin vahimi kendi tarzımız da yok. Celal Şengör'e Türkiye toplumunun hangi topluma benzerlik gösterdiği sorulduğunda, biz balkan topluluklarının uzantısıyız, demişti. Tipolojimiz de öyle olduğu için onlar kendine ne yakıştırıyorsa birbirimizden bağımsız olarak bizde aynısını yakıştırıyoruz. Otomatikmen oluyor bu.

Takma kafaya, yakışmış. Sıcak tutuyorsa iyidir.

• Mont yakışmış yüzünü açmış hatta
    Ama
    Pantolonu kısalt o paçalar ne öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BE9FCC1E -- 19 Aralık 2018; 13:11:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.respect

Bu tarz balkan ülkelerinde yaygın. Dünya ülkelerinin sokak modasını gözlemliyorum, Türk sokağının Balkan tarzından gittiğini görüyorum. Galiba bu coğrafyanın niteliği bu. Arnavut, Bulgar, Sırp, Hırvat, Boşnak, Polak, Rus, Macar, Roman, falan filan. Bir Fransız, İngiliz, Alman, Amerikan tarzı yok. İtalyan-İspanyol tarzını tutturmaya çalışan çok var ama maya tutmuyor. Bütün bunlar olmak zorunda değil, tamam ama işin vahimi kendi tarzımız da yok. Celal Şengör'e Türkiye toplumunun hangi topluma benzerlik gösterdiği sorulduğunda, biz balkan topluluklarının uzantısıyız, demişti. Tipolojimiz de öyle olduğu için onlar kendine ne yakıştırıyorsa birbirimizden bağımsız olarak bizde aynısını yakıştırıyoruz. Otomatikmen oluyor bu.

Takma kafaya, yakışmış. Sıcak tutuyorsa iyidir.
    teşekkür ederim hocam. Ben bunu çok beğendiğim için aldım.2.5 hafta önce de çok soğuklar için başka tarzda bir kaban almıştım gene kırmızı Kırmızı rengini çok seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Drumyr

Kırmızı devrim rengidir ve sende devrimci ışığı var yoldas.

Ben sadece Atatürk'ün izinden gidiyorum yoldaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BE9FCC1E

Mont yakışmış yüzünü açmış hatta
    Ama
    Pantolonu kısalt o paçalar ne öyle
    Aynen mont bi elden geçecek zaten.Annem vakit bulamadı.Onu da annem halledecez onu bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.