Şimdi Ara

S>80 Lv Warrior (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 400 ytl ye itemsiz npsiz mage anca alırsın.
    Bu char WARRİOR + 1m NP var . 400 e verilcekmi sanıyosun . Gİt bul bakalım 400 ytl ye 80 lvl 1m np li warrior , Getir alcam .

Piyasa bu diyosun bana göster bakalım 400 e 80 lvl warrior satanı , piyasa keli
    mesinin anlamını öğren.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .MstF.

400 ytl ye itemsiz npsiz mage anca alırsın.
    Bu char WARRİOR + 1m NP var . 400 e verilcekmi sanıyosun . Gİt bul bakalım 400 ytl ye 80 lvl 1m np li warrior , Getir alcam .

Piyasa bu diyosun bana göster bakalım 400 e 80 lvl warrior satanı , piyasa keli
    mesinin anlamını öğren.

meraklanma bi kaç kişiyle konuşuyorum 400 ytl ye çok gördüm ama il uymadığı için alamadım inş. alıcam resminide koyarım buraya.
  • np , görev item durumu neydi ?
  • tartışmaya gerek yok 80 LvL e warrior kasmanın ne kadar zor oldunu herkes bilio rakamları uydurmayın 1m e yakın np war boru deil kolay kasılmıo bunlar sabhalayarak char bu hale geldi !!! iSteyen istediği foruma bakabilir warrior 80 lvl bomboş olsun azıcık npsi bile olsa 500 600 ytl eder ... bu warrior en az 1 milyar değerindedir!!

Up UP UP UPUP !!!!
  • ++++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++
  • 400ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: NS4K

tartışmaya gerek yok 80 LvL e warrior kasmanın ne kadar zor oldunu herkes bilio rakamları uydurmayın 1m e yakın np war boru deil kolay kasılmıo bunlar sabhalayarak char bu hale geldi !!! iSteyen istediği foruma bakabilir warrior 80 lvl bomboş olsun azıcık npsi bile olsa 500 600 ytl eder ... bu warrior en az 1 milyar değerindedir!!

Up UP UP UPUP !!!!

yok lebron james
    up
  • quote:

Orjinalden alıntı: Me®t

400ytl

pm den gelen teklif 120 ytl ve sonrasında sen bu charı 200 e satmayımı düşünüyorsun yazıyor
  • Mustafa, +18 yazmadımya ondan oluyo bunlar
  • Güncell
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.